ترکیب 2، ‘2 - دی آمینو - 4، ‘4 - بی تیازول (DABIT) به روش ارلن مایر تهیه شد. این ترکیب برای نخستین بار به روش ماکروویو سنتز شد. درصد محصول به دست آمده بالاتر از روش ارلن مایر بوده است. مطالعه اکسیداسیون ترکیب 2، ‘2 - دی آمینو- 4، ‘4 - بی تیازول (DABIT) در هوا، آب و متانول با استفاده از تکنیکهای UV, IR, H-NMR انجام شد. ثابت اسیدی ترکیب DABIT طبق واکنش تعادلی H(DABIT)+«H++ DABIT با استفاده از تیتراسیونهای -pH متری در محلول آبی0.1M,25oC) =(NaNO3, I در دو غلظت متفاوت اندازه گیری شد. ثابت پایداری کمپلکسهای 1:1 بین +2^Co، Ni+2و+2Cuو DABIT به وسیله تیتراسیونهای -pH متری در محیطهای آبی 0.1M,25oC) =(NaNO3, I اندازه گیری شد. با توجه به اینکه این لیگاند مانند لیگاندهای بی پیریدین و فنانترولین دارای واحد ساختاری N-C-C-N است انتظار رفتار مشابهی می رود. نتایج به دست آمده از آزمایشات نیز تأیید کننده انتظارات اولیه بوده است.