APA:
کپیرحیمی طبالوندانی، سمیه، عباسی، سلیمان، و عزیزی، محمدحسین. (1385). کپسوله کردن اسید سیتریک خوراکی توسط امواج مایکروویو. علوم و صنایع غذایی ایران، 3(4)، 11-22. SID. https://sid.ir/paper/72517/fa
Vancouver:
کپیرحیمی طبالوندانی سمیه، عباسی سلیمان، عزیزی محمدحسین. کپسوله کردن اسید سیتریک خوراکی توسط امواج مایکروویو. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1385؛3(4):11-22. Available from: https://sid.ir/paper/72517/fa
IEEE:
کپیسمیه رحیمی طبالوندانی، سلیمان عباسی، و محمدحسین عزیزی، “کپسوله کردن اسید سیتریک خوراکی توسط امواج مایکروویو،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 3، no. 4، pp. 11–22، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72517/fa