به منظور برآورد اعداد مرجع عناصر غذایی برای انگور رقم شاهرودی، آزمایشی در سطح 54 باغ انگور در منطقه شاهرود به روش تشخیص چندگانه عناصر غذایی اجرا گردید. در این تحقیق گروه عملکرد زیاد به تعداد 13 باغ (24 %) از 54 باغ و 41 باغ با عملکرد کم (76%) با استفاده از مدل کاربرد تابع تجمعی نسبت واریانس عناصر غذایی از هم تفکیک گردید. از حل معادلات تابع تجمعی درجه سه مربوط به یازده عنصر غذایی، عملکردهای مرتبط محاسبه گردیدند: ، ، ، 53/26=، 43/35=، ، ، ، ، ، ، . بر این اساس، میانگین عملکرد های مطلوب به میزان 78/33 تن در هکتار به عنوان عملکرد هدف تعیین شد که اعداد بدست آمده عناصر غذایی [H1] برای این عملکرد شامل نیتروژن 43/0± 56/2، فسفر15/0± 57/0، پتاسیم14/0± 04/1، کلسیم 39/0± 26/1، منیزیم 11/0± 75/0، منگنز 00/0 ± 9/33، روی 00/0 ± 8/24، آهن 00/0± 4/106، مس 00/0± 02/7، بور 00/0± 6/43 و کلر 13/0± 72/[H2] 0 بود. براساس اعداد مرجع بدست آمده در این پژوهش، کمبود کلسیم و نیتروژن [H3] در مقایسه با سایر عناصر بیشتر بود.