مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

632
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

569
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

برآورد اعداد مرجع عناصر غذایی برای انگور رقم شاهرودی به روش تشخیص چند گانه عناصر غذایی یا (CND )

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 11

چکیده

 به منظور برآورد اعداد مرجع عناصر غذایی برای انگور رقم شاهرودی, آزمایشی در سطح 54 باغ انگور در منطقه شاهرود به روش تشخیص چندگانه عناصر غذایی اجرا گردید. در این تحقیق گروه عملکرد زیاد به تعداد 13 باغ (24 %) از 54 باغ و 41 باغ با عملکرد کم (76%) با استفاده از مدل کاربرد تابع تجمعی نسبت واریانس عناصر غذایی از هم تفکیک گردید. از حل معادلات تابع تجمعی درجه سه مربوط به یازده عنصر غذایی, عملکردهای مرتبط محاسبه گردیدند: , , , 53/26=, 43/35=, , , , , , , . بر این اساس, میانگین عملکرد های مطلوب به میزان 78/33 تن در هکتار به عنوان عملکرد هدف تعیین شد که اعداد بدست آمده عناصر غذایی [H1] برای این عملکرد شامل نیتروژن 43/0± 56/2, فسفر15/0± 57/0, پتاسیم14/0± 04/1, کلسیم 39/0± 26/1, منیزیم 11/0± 75/0, منگنز 00/0 ± 9/33, روی 00/0 ± 8/24, آهن 00/0± 4/106, مس 00/0± 02/7, بور 00/0± 6/43 و کلر 13/0± 72/[H2] 0 بود. براساس اعداد مرجع بدست آمده در این پژوهش, کمبود کلسیم و نیتروژن [H3] در مقایسه با سایر عناصر بیشتر بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بصیرت، مجید، اخیانی، احمد، و دریاشناس، عبدالمحمد. (1395). برآورد اعداد مرجع عناصر غذایی برای انگور رقم شاهرودی به روش تشخیص چند گانه عناصر غذایی یا (CND ). پژوهش های خاک (علوم خاک و آب)، 30(1 الف )، 1-11. SID. https://sid.ir/paper/159163/fa

    Vancouver: کپی

    بصیرت مجید، اخیانی احمد، دریاشناس عبدالمحمد. برآورد اعداد مرجع عناصر غذایی برای انگور رقم شاهرودی به روش تشخیص چند گانه عناصر غذایی یا (CND ). پژوهش های خاک (علوم خاک و آب)[Internet]. 1395؛30(1 الف ):1-11. Available from: https://sid.ir/paper/159163/fa

    IEEE: کپی

    مجید بصیرت، احمد اخیانی، و عبدالمحمد دریاشناس، “برآورد اعداد مرجع عناصر غذایی برای انگور رقم شاهرودی به روش تشخیص چند گانه عناصر غذایی یا (CND )،” پژوهش های خاک (علوم خاک و آب)، vol. 30، no. 1 الف ، pp. 1–11، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/159163/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button