تحقیق حاضر بمنظور بررسی اثر عصاره جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) بر شاخص های رشد (وزن نهایی و میزان رشد روزانه)، تغذیه (ضریب تبدیل غذایی، میزان غذای دریافتی، راندمان مصرف پروتئین، راندمان مصرف چربی)، ترکیب شیمیایی (میزان پروتئین، چربی، رطوبت و خاکستر) و اسیدهای چرب بدن ماهی کفال خاکستری به مدت 62 روز صورت گرفت. در این مطالعه، تعداد 450 قطعه لارو کفال ماهی با میانگین وزنی 0.72±0.02 g در یک طرح کاملا تصادفی با 4 تیمار آزمایشی و 3 تکرار ( با تعداد 30 قطعه در هر تکرار) که شامل تیمار آزمایشی شاهد (بدون استفاده از پودر جلبک) و در تیمارهای آزمایشی 2، 3، 4 و 5 میزان استفاده از پودر جلبک به ترتیب 5 g/kg، 10، 15 و 30 غذا بود مورد استفاده قرار گرفتند. نتایج حاصله نشان داد که در پایان آزمایش، بالاترین وزن نهایی 5.13±0.02 g میزان رشد روزانه % 3.44±0.20 و کمترین ضریب تبدیل غذا 0.99±0.03، در تیمار حاوی 15 g/kg پودر جلبک به غذا مشاهده شد. همچنین بالاترین راندمان مصرف پروتئین 8.61±0.27، راندمان تولید پروتئین 39.48±2.54 میزان پروتئین لاشه % 19.7±0.30، میزان چربی لاشه % 10.08±0.0 و بیشترین سطوح اسیدهای چرب غیر اشباع چند زنجیره ای (PUFA) شامل اسید لینولئیک % 32.60±2.09 و اسید لینولنیک (3.72±1.03%) در تیمار 4 مشاهده شد که با تیمار شاهد دارای تفاوت معنی دار بود (P<0.05).د ر مجموع بر اساس نتایج این تحقیق، افزودن 15 g/kg پودر جلبک اسپیرولینا به جیره غذایی ماهی کفال خاکستری بمنظور بهبود شاخص های رشد، تغذیه ، کیفیت لاشه و افزایش اسیدهای چرب چند زنجیره ای در این ماهی پیشنهاد می شود.