در این مطالعه تغییرات میزان اسمولالیته، ظرفیت تنظیم اسمزی و سطوح یونی همولنف میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) تحت تاثیر شوری بررسی شد. تیمارهای مورد بررسی در این تحقیق شامل چهار سطح شوری (15، 25، 35 و 45 گرم در لیتر) در دمای ثابت 30 درجه سانتیگراد بود که در قالب یک طرح کاملا تصادفی با سه تکرار مورد بررسی قرار گرفتند. میگوها در شرایط نوری طبیعی و pH 8-8.5، در تیمارهای آزمایشی نگهداری شدند. غذادهی در چهار نوبت و به میزان 2-5 درصد وزن توده زنده انجام شد، سپس اقدام به نمونه برداری از همولنف میگوها گردید. میزان اسمولالیته همولنف میگوها به طور معنی داری با تغییرات شوری تغییر می یابد، همچنین نتایج حاصله نشان داد که با افزایش شوری مقدار یون های سدیم، منیزیم، پتاسیم و کلراید همولنف به طور معنی داری افزایش می یابد، در حالی که تغییرات شوری تاثیر معنی داری بر میزان یون کلسیم همولنف نداشت. محتوای یون کلسیم همولنف در تمام تیمارها بالاتر از میزان کلسیم محیط بود در حالیکه محتوای یون منیزیم همولنف در تمام شوری ها بسیار کمتر از میزان منیزیم محیط به دست آمد. نتایج نشان داد که تغییرات محتوای یونی همولنف نسبت به تغییرات یونی محیط بسیار کمتر است که نشان دهنده توانایی میگو در تنظیم یون های بدن خود بر اساس نیازهای فیزیولوژیکی بدن است.