در این تحقیق اثر زمان نگهداری (120 روز) در سردخانه (دمای 18- درجه سانتیگراد) بر زمان ماندگاری و همچنین ویژگی های کیفی میگوی منجمد بررسی شد. نتایج نشان داد که طول مدت نگهداری تاثیر معنی داری بر ترکیب لاشه (رطوبت، پروتئین، چربی و خاکستر) و ترکیب اسیدهای چرب عضله ندارد ولی با گذشت زمان ظرفیت نگهداری آب 1(WHC) و pH به همراه شاخص های شیمیایی مثل تیوباربیتوریک اسید 2(TBA) و مجموع بازهای نیتروژنی فرار 3(TVB-N) دچار تغییرات معنی داری شد. با افزایش زمان نگهداری، میزان رطوبت از 74.8 به 71.3 درصد و WHC از 97.6 به 91.9 درصد کاهش یافت و pH به سمت قلیایی پیش رفت به طوریکه از 6.90 به 7.46 رسید، همچنین میزان TBA و TVB-N بترتیب از 0.086 به 0.124 میلی گرم مالون دی آلدئید بر کیلوگرم و 7.16 به 11.5 میلی گرم نیتروژن بر 100 گرم نمونه رسید. تغییرات معنی داری در ویژگی های بافت و ظاهر کلی میگوها مشاهده شد ولی این محصول حتی بعد از 120 روز نگهداری در دمای 18- درجه سانتیگراد سالم و از نظر حسی قابل قبول بود.