2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه فارسی
RHEOLOGICAL, TEXTURE AND SENSORY PROPERTIES OF LOW FAT MAYONNAISE WITH DIFFERENT FAT MIMETICS
LIU H. | XU X.M.
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY (LWT)
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
بیشتر
بازدید 206
GROWTH RESPONSE AND MODELLING OF THE EFFECTS OF ZATARIA MULTIFLORA BOISS. ESSENTIAL OIL, PH AND TEMPERATURE ON SALMONELLA TYPHIMURIUM AND STAPHYLOCOCCUS AUREUS
BASTI A.A. | MISAGHI A. | KHASCHABI D.
بازدید 162
THE INFLUENCE OF ELECTRON-BEAM IONIZATION ON ETHYLENE METABOLISM AND QUALITY PARAMETERS IN APRICOT (PRUNUS ARMENIACA L., CV BULIDA)
EGEA M.I. | MARTINEZ MADRID M.C.
بازدید 127