به منظور بررسی اثر کود آلی هوموسی فربنات بر جذب عناصر غذایی و عملکرد گیاه لوبیا، آزمایشی گلدانی در شرایط گلخانه به صورت طرح آماری کاملا تصادفی در سه تکرار ه اجرا گردید که در آن تیمارهای آزمایشی شامل: روش بذر مال (مصرف مقادیر صفر، 2 و 4 درصد کود آلی مایع فربنات ال)، روش مصرف خاکی (مصرف مقادیر صفر، 50، 100 و 200 میلی گرم در لیتر کود آلی مایع فربنات در دو مرحله سه برگی و قبل از گلدهی) و روش محلول پاشی (مصرف مقادیر صفر، 0.5 و 1 درصد کود در دو مرحله سه برگی و قبل از گلدهی) بود. نتایج تحقیق نشان داد که مصرف کود آلی فربنات سبب افزایش عملکرد ماده خشک گیاه و غلظت عناصر غذایی میکرو و ماکرو نسبت به شاهد گردید که این افزایش از نظرآماری در سطح پنج در صد معنی دار بود. روش مصرف خاکی فربنات نسبت به روش های محلولپاشی و بذر مال اثرات بیشتری بر شاخص های مورد اندازه گیری داشت.