Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مشخصات نشــریه/اطلاعات دوره

نتایج جستجو

2558

نتیجه یافت شد

مرتبط ترین ها

اعمال فیلتر

به روزترین ها

اعمال فیلتر

پربازدید ترین ها

اعمال فیلتر

پر دانلودترین‌ها

اعمال فیلتر

پر استنادترین‌ها

اعمال فیلتر

تعداد صفحات

27

انتقال به صفحه

آرشیو

سال

دوره(شماره)

مشاهده شمارگان

مرکز اطلاعات علمی SID1
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
نویسندگان: 

عارف فرشید

نشریه: 

کشاورزی پویا

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1387
  • دوره: 

    5
  • شماره: 

    2
  • صفحات: 

    133-153
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    1906
  • دانلود: 

    310
چکیده: 

به منظور بررسی تاثیر عناصر روی و بور در غلظت و جذب عناصر نیتروژن، فسفر و پتاسیم در ذرت یک آزمایش مزرعه ای با پنج سطح روی (0، 15، 30 و 45 کیلوگرم در هکتار روی و محلول پاشی روی) و چهار سطح بور (0، 4 و 8 کیلوگرم در هکتار بور و محلول پاشی بر)، به صورت فاکتوریل، در قالب طرح بلوک کامل تصادفی و در سه تکرار، در سال 1382 در نی ریز فارس انجام شد و رقم ذرت تحت آزمایش سینگل کراس 401 در نظر گرفته شد. سطوح مختلف روی و بور تاثیری بر غلظت نیتروژن، فسفر و پتاسیم در دانه نداشتند ولی کاربرد تمام سطوح روی و بور باعث افزایش جذب نیتروژن و پتاسیم در دانه شد. مصرف روی به صورت خاکی، جذب فسفر در دانه را افزایش داد ولی محلول پاشی روی تاثیری بر آن نداشت. کاربرد 4 کیلوگرم در هکتار و محلول پاشی اسید بریک، جذب فسفر در دانه را افزایش داد. کمترین جذب نیتروژن، فسفر و پتاسیم در دانه در سطوح بدون روی و نیز بور مشاهده گردید. وجود مقدار زیاد روی در خاک، کمک به افزایش غلظت و جذب نیتروژن در دانه در اثر مصرف بور نمود. بنابراین در سطح بالای روی، بین بور و نیتروژن اثر همیاری مشاهده شد. محلول پاشی بور کمک به افزایش غلظت و جذب نیتروژن در دانه، در اثر کاربرد روی نمود. مصرف بور در سطوح پایین روی تاثیری بر غلظت فسفر و پتاسیم در دانه نداشت ولی در سطح بالای روی باعث افزایش غلظت فسفر و پتاسیم در دانه شد. مصرف بور در هیچ یک از سطوح روی تاثیری بر جذب پتاسیم در دانه نداشت ولی در سطوح بالای روی جذب فسفر در دانه را افزایش داد. میزان زیاد روی در خاک، کمک به افزایش غلظت فسفر و پتاسیم و همچنین جذب فسفر در دانه در اثر مصرف بور نمود.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1906

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 310 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
نشریه: 

کشاورزی پویا

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1387
  • دوره: 

    5
  • شماره: 

    2
  • صفحات: 

    155-171
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    3196
  • دانلود: 

    274
چکیده: 

در این تحقیق تاثیر سنین مختلف از شیرگیری بر عملکرد پروار بره های نر نژاد فراهانی مطالعه شد. بدین منظور تعداد 16 راس بره نر در سنین 45، 60، 75 و 90 روزگی به طور تصادفی انتخاب، از شیرگرفته شده و به مدت 90 روز پروار گردیدند. آزمایش در قالب طرح آزمایشی کاملا تصادفی با چهار سن از شیرگیری در چهار تکرار انجام شد. نتایج نشان داد که با افزایش سن از شیر گیری میانگین وزن نهایی، خوراک مصرفی روزانه، لاشه گرم و لاشه سرد به طور معنی داری افزایش یافت (P<0.05)، ولی در میانگین کل تغییرات وزن، وزن افت لاشه و درصد افت لاشه تفاوتی حاصل نگردید (P>0.05). از طرفی بین میانگین افزایش وزن روزانه در سنین 45 و 60، همچنین 75 و 90 روزگی تفاوتی دیده نشد (P<0.05). میانگین ضریب تبدیل غذایی سنین 45، 60 و 75 روزگی اختلاف نداشت، ولی به طور معنی داری کمتر از سن از شیرگیری 90 روزگی بود (P<0.05). با توجه به عدم تفاوت معنی دار کل تغییرات وزن، وزن افت لاشه و درصد افت لاشه در سنین مختلف از شیرگیری و نیز با توجه به یکسان بودن آماری ضریب تبدیل غذایی در سنین 45، 60 و 75 روزگی و بهتر بودن این فراسنجه نسبت به سن از شیرگیری 90 روزگی و از طرفی با احتساب صرفه اقتصادی ایجاد شده در اثر فروش شیر مازاد میش و کاهش تراکم دام در مرتع توصیه می گردد که بره های نر نژاد فراهانی در سن 60 روزگی از شیرگرفته شده و وارد مرحله پروار گردند.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 3196

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 274 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 5
نشریه: 

کشاورزی پویا

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1387
  • دوره: 

    5
  • شماره: 

    2
  • صفحات: 

    173-190
تعامل: 
  • استنادات: 

    1
  • بازدید: 

    912
  • دانلود: 

    151
چکیده: 

این مطالعه به منظور بررسی تحمل به سرما و مقایسه عملکرد دانه ارقام بهاره پیش سرمایی شده با ارقام پاییزه گلرنگ در پاییز سال زراعی 85-1384 در مزرعه آموزشی - تحقیقاتی دانشگاه آزاد واحد اسلامی اجرا گردید. آزمایش در قالب طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار، انجام شد. 28 رقم گلرنگ پاییزه و بهاره به ترتیب بنام های (پدیده، S-6-46، LRV-51-13، LRV-51-20، 697، LRV-290، K.W.2، Yenice، LRV-51-11، K.C.72، K.A.72، IL-128، محلی مرند، L.S.P، IL-119، IL-111، محلی میاندوآب، ژیلا، uc-1، نبراسکا - 10، رقم محلی اصفهان، اراک - 2811، FO2، داوری - 2811، ES.68، (IL-111(2، LSP(2) و LRV-51-51 استفاده شد. هر رقم در دو ردیف بصورت جوی و پشته و به طول 5 متر کشت شد. صفاتی از قبیل تعداد شاخه های فرعی در هر گیاه، تعداد غوزه در گیاه، تعداد دانه در غوزه، وزن هزار دانه، درصد خسارت سرما و عملکرد دانه اندازه گیری شد. بیشترین مقدار عملکرد دانه با 2691 کیلوگرم در هکتار و کمترین مقدار عملکرد دانه با 180.7 کیلوگرم در هکتار به ترتیب مربوط به ارقام 697 و IL-111-(2) می باشد. مقایسه میانگین ها نشان داد که، رقم IL-111(2) با میانگین 85.33 درصد سرمازدگی و رقم 697 با میانگین 2.33 درصد سرمازدگی به ترتیب حساس ترین و متحمل ترین ارقام نسبت به سرما بودند. مرحله ساقه دهی گلرنگ، از حساس ترین مراحل رشدی به سرما می باشد و در صورتیکه این مرحله با سرما مواجه شود باعث افزایش شدید خسارت سرماردگی می شود. با توجه به نتایج سایر طرح های تحقیقاتی که توسط نگارنده انجام شده است، به نظر می رسد کاشت گلرنگ پاییزه در این منطقه، قبل از 15 مهرماه با خطر سرمازدگی مواجه خواهد شد. البته نوع رقم و مدیریت مزرعه، از قبیل تعداد دفعات آبیاری، مقدار و زمان مصرف کودهای شیمیایی خصوصا نیتروژن و غیره در افزایش یا کاهش درصد خسارت سرمازدگی گیاهان موثر می باشد. هدف از انجام این تحقیق بررسی مقدار تحمل به سرما در ارقام گلرنگ بهاره که قبلا تیمارهای سرمادهی بر روی بذر آنها انجام شده و مقایسه عکس العمل آنها با ارقام پاییزه گلرنگ تحت شرایط اقلیمی یکسان در منطقه مورد بررسی بوده است.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 912

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 151 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 1 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 1
نویسندگان: 

موحد سارا

نشریه: 

کشاورزی پویا

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1387
  • دوره: 

    5
  • شماره: 

    2
  • صفحات: 

    191-196
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    3115
  • دانلود: 

    576
چکیده: 

یکی از مهمترین راه های فساد فرآورده های گوشتی خام و حرارت دیده، اکسیداسیون چربی و یا بخش چرب آنهاست. در این تحقیق، به منظور جلوگیری از فساد اکسیداتیو نمونه های سوسیس و کالباس، از سه نوع آنتی اکسیدان مصنوعی هیدروکسی آنیزول بوتیله (BHA)، هیدروکسی تولوئن بوتیله (BHT) و ترشیاری بوتیل هیدروکینون (TBHQ) استفاده گردید. محصولات گوشتی مورد آزمایش نیز شامل چهارنمونه سوسیس و کالباس بود که آنتی اکسیدانهای مذکور با غلظت های مختلف به خمیر گوشتی این فراورده ها افزوده شد. نتایج عملکرد آنتی اکسیدانهای اضافه شده در پایداری بخش چرب فرآورده های گوشتی وافزایش مدت نگهداری این محصولات طی دو روش «پایداری در کپسول اکسیژن» و «پایداری در مدت نگهداری» تعیین و در نهایت مشخص گردید که در نمونه های سوسیس و کالباس حرارت دیده ای که به صورت توام از آنتی اکسیدانهای TBHQ و BHA به میزان 0.06 درصد و نیز در فرآورده های گوشتی خام که از BHA به تنهایی به میزان 0.01 درصد استفاده شده به ترتیب بیشترین و کمترین زمان پایداری در برابر اکسیداسیون و مدت نگهداری را دارا بودند. این پژوهش طی سال های 87-1386 در شرکت سهامی خاص کشت دانه های روغنی تهران انجام گردید.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 3115

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 576 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
نشریه: 

کشاورزی پویا

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1387
  • دوره: 

    5
  • شماره: 

    2
  • صفحات: 

    197-213
تعامل: 
  • استنادات: 

    1
  • بازدید: 

    1209
  • دانلود: 

    268
چکیده: 

با هدف مطالعه و بررسی تاثیر غلظت محلول پاشی ریز مغذی [B, Fe, Mg, Mn, Zn ,Mo] (0 و 2 و 4 در هزار) و 3 رقم کلزا (Hyola-42, SLM 046- Zarfam) آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در 3 تکرار در سال زراعی 84-1383 در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد واحد ورامین اجرا شد. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که ارقام مورد بررسی از لحاظ ارتفاع، تعداد خورجین در بوته، تعداد دانه در خورجین، وزن هزار دانه، عملکرد دانه، عملکرد روغن و شاخص برداشت در سطح 1 درصد اختلاف معنی دار داشتند. Hyola-42 با میانگین عملکرد 3671 کیلوگرم در هکتار (کلاس a) نسبت به رقم Zarfam با میانگین عملکرد 2654.6 کیلوگرم در هکتار (کلاس c) 28 درصد برتری نشان داده است. هر چند ارتفاع SLM046 با متوسط 126.7 سانتی متر در بالاترین و Hyola-42 با متوسط 116.1 سانتی متر در پایین ترین کلاس آماری جای گرفت. در سایرصفات تحت بررسی (تعداد غلاف در بوته، تعداد دانه در غلاف، وزن هزار دانه، عملکرد دانه، عملکرد روغن و شاخص برداشت) Hyola-42 نسبت به 2 رقم دیگر، برتری داشت. غلظت محلول پاشی بر روی تعداد خورجین در بوته، تعداد دانه درخورجین، وزن هزار دانه، عملکرد، درصد روغن، عملکرد روغن و شاخص برداشت در سطح 1 درصد معنی دار شد. تعداد دانه در خورجین به ترتیب با متوسط 36.3 عدد در غلظت 4 در هزار در کلاس اول و در تیمار شاهد با متوسط 27.3 عدد آخرین رتبه آماری را به خود اختصاص داد. وزن هزار دانه نیز از متوسط 3.26 گرم در رقم Zarfam به 4.27 گرم در رقم Hyola-42 رسید. غلظت محلول پاشی باعث افزایش وزن هزار دانه شد؛ که از میانگین 3.29 گرم در تیمار شاهد به 4.35 گرم در تیمار غلظت 4 در هزار رسید. عملکرد نیز تحت تاثیر غلظت محلول پاشی قرار گرفت در تیمار محلول پاشی 4 درهزار نسبت به شاهد، عملکرد دانه 30 درصد افزایش یافت؛ از متوسط 2609.04 به 3726 کیلوگرم در هکتار رسید. اثرات متقابل رقم و غلظت محلول پاشی نیز بر عملکرد دانه معنی دار گردید. رقم Hyola-42 و غلظت 4 درهزار و Zarfam و غلظت محلول پاشی صفر (شاهد) به ترتیب با متوسط 4297 و 2140 کیلوگرم در هکتار، در اولین و آخرین کلاس آماری جای گرفتند. درصد روغن نیز تحت تاثیر غلظت محلول پاشی قرار گرفت و از متوسط 40.5 درصد در شاهد به 43.98 درصد، در تیمار 4 در هزار رسید. اثرات ساده و متقابل رقم و غلظت ریز مغذی بر شاخص برداشت تاثیرگذار بود، هیبرید Hyola-42 با متوسط 53 درصد در کلاس (a) و Zarfam با متوسط 36 درصد، در کلاس آماری (c) جای گرفت، و تیمار محلول پاشی شاهد با متوسط 37 درصد، کمترین مقدار و تیمار 4 در هزار با متوسط 50 درصد بالاترین، مقدار را به خود اختصاص داد. در نهایت هیبرید Hyola-42 و تیمار محلول پاشی 4 در هزار بالاترین میزان عملکرد و اجزای عملکرد را به دست آوردند و برای کشت در منطفه توصیه می شود.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1209

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 268 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 1 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 5
نشریه: 

کشاورزی پویا

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1387
  • دوره: 

    5
  • شماره: 

    2
  • صفحات: 

    215-228
تعامل: 
  • استنادات: 

    1
  • بازدید: 

    952
  • دانلود: 

    156
چکیده: 

هدف کلی این پژوهش بررسی نقش فعالیتهای آموزشی و ترویجی در فعالیتهای زراعی (انتخاب کود مناسب، ضدعفونی بذور، کنترل علف های هرز، تاریخ مناسب کاشت و کاهش ضایعات) گندم کاران شهرستان گرمسار در طرح محوری گندم طی سالهای 83-82 از استان سمنان می باشد. برای انجام این پژوهش از روش های توصیفی و علی - ارتباطی بهره گرفته شد و گندم کاران طرح محوری گندم طی سال 83-82 در شهرستان گرمسار به عنوان جامعه آماری در نظر گرفته شدند. بر اساس نمونه گیری تصادفی 120 نفر به عنوان نمونه آماری در نظر گرفته شدند. بر اساس نتایج به دست آمده در زمینه اثر فعالیت های ترویجی بر فعالیتهای زراعی، مشخص شد که 82 درصد از افراد در زمینه انتخاب کود مناسب، 73 درصد در زمینه ضدعفونی بذور، 70 درصد در زمینه کنترل علف های هرز، 68 درصد در زمینه تاریخ کاشت و 41.7 درصد افراد در زمینه کاهش ضایعات اثر فعالیتهای آموزشی و ترویجی را در طرح محوری گندم متوسط به بالا ارزیابی نموده اند. همچنین بر اساس نتایج تحلیل رگرسیونی مشخص شد که 24 درصد تغییرات متغیر انتخاب کود مناسب، 20 درصد تغییرات متغیر ضدعفونی بذور، 31 درصد تغییرات متغیر کنترل علف های هرز، 23 درصد تغییرات متغیر تاریخ مناسب کاشت و 18 درصد تغییرات متغیرکاهش ضایعات گندم در اثر فعالیتهای آموزشی و ترویجی در طرح محوری گندم طی سالهای 83-82 بوده است.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 952

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 156 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 1 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 1
نشریه: 

کشاورزی پویا

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1387
  • دوره: 

    5
  • شماره: 

    2
  • صفحات: 

    229-243
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    1390
  • دانلود: 

    327
چکیده: 

امروزه برای بررسی باکتری های دستگاه گوارش از روش های نوین مولکولی استفاده می شود. باکتری های جنس بیفیدوباکتریوم نقش مهمی در ممانعت از استقرار برخی پاتوژن ها در دستگاه گوارش طیور داشته و ضمن افزایش مقاومت طیور در برابر بیماری ها، سبب بهبود سیستم ایمنی و عملکرد آنها می شوند. این تحقیق به منظور تعیین جمعیت نسبی باکتری های جنس بیفیدوباکتریوم در دوازدهه، ژوژنوم، ایلئوم و روده کور جوجه های گوشتی در سال 1386 در دانشگاه آزاد اسلامی رشت انجام شد. از تکنیک مولکولی واکنش زنجیره ای پلیمراز و شیوه دنسیتومتری برای بررسی جمعیت نسبی این باکتری استفاده شد. محتویات گوارشی خارج و DNA مربوطه استخراج شدند. با استفاده از یک آغازگر اختصاصی، باند اختصاصی مربوط به این باکتری و با استفاده از یک آغازگر عمومی باند اختصاصی کل باکتری های دستگاه گوارش بدست آمد. سپس به کمک تکنیک دنسیتومتری، جمعیت نسبی باکتری های جنس بیفیدوباکتریوم نسبت به کل باکتری های دستگاه گوارش تعیین شد. تجزیه و تحلیل نتایج حاصل نشان داد باکتری های جنس بیفیدوباکتریوم 4.50 درصد کل باکتری های دوازدهه را شامل می شدند که این مقدار در ژوژنوم معادل 4.95 درصد برآورد شد. همچنین 5.17 درصد کل باکتری های موجود در ایلئوم را باکتری های جنس بیفیدوباکتریوم تشکیل می دادند و نسبت جمعیت این باکتری ها در روده کور نیز معادل 9.36 درصد برآورد شد. جمعیت نسبی باکتری های جنس بیفیدوباکتریوم در بخش های تحتانی روده (ایلئوم و روده کور) نسبت به بخش های فوقانی روده باریک بیشتر بود. همچنین جمعیت نسبی باکتری های جنس بیفیدوباکتریوم در هر سه سن چهار، چهارده و سی روزگی، در روده کور بیش از سایر بخش های مورد بررسی (دوازدهه، ژوژنوم و ایلئوم) بود. نتایج حاصل نشان دهنده متغیر بودن جمعیت باکتری های جنس بیفیدوباکتریوم در بخش های مختلف دستگاه گوارش طیور است که با عملکرد، وظایف و محیط فیزیکوشیمیایی این بخش ها مرتبط می باشد.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1390

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 327 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
نشریه: 

کشاورزی پویا

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1387
  • دوره: 

    5
  • شماره: 

    2
  • صفحات: 

    245-256
تعامل: 
  • استنادات: 

    3
  • بازدید: 

    1626
  • دانلود: 

    225
چکیده: 

پنبه از خانواده مالواسه (پنیرک) و جنس گوسیپیوم بوده و ارقام تجاری آن در ایران از گونه هیرستوم میباشند. خصوصیات منحصر به فرد الیاف پنبه موجب گردیده تا پنبه به عنوان مهمترین نبات لیفی شناخته شود. این بررسی به منظور بررسی خصوصیات صفات زراعی و کمیت و کیفیت الیاف ارقام پنبه ای که از طریق روشهای مختلف اصلاحی بدست آمده اند و از نظر یک یا چند صفت برتری خود را نسبت به ارقام تجاری نشان داده اند در منطقه ورامین انجام گردید. در این مطالعه تعداد 9 رقم به همراه شاهدهای ورامین و ساحل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با 4 تکرار طی سالهای 85-1384 مورد مقایسه قرار گرفتند.نتایج بدست آمده نشان داد که رقم 43259 ضمن داشتن عملکرد بالا زودرس تر از اکثر ارقام میباشد. این رقم با داشتن طول شاخه زایای کوتاه و ارتفاع کم بصورت رقمی پاکوتاه ظاهر گردید. این خصوصیات میتوانند برای اصلاح ارقام تجاری و تولید رقم جدید در برنامه های اصلاحی و همچنین در برنامه های تهیه بذر هیبرید مدنظر قرار گیرند. سایر ارقام نظیر آوانگارد و اوپال نیز زودرسی بالایی از خود نشان دادند.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1626

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 225 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 3 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
telegram sharing button
whatsapp sharing button
linkedin sharing button
twitter sharing button
email sharing button
email sharing button
email sharing button
sharethis sharing button