APA:
کپیموحد، سارا. (1387). تاثیر عملکرد آنتی اکسیدانهای BHT, BHA و TBHQ در پایداری بخش چرب و مدت نگهداری سوسیس و کالباس های حرارت دیده و خام. کشاورزی پویا، 5(2)، 191-196. SID. https://sid.ir/paper/183668/fa
Vancouver:
کپیموحد سارا. تاثیر عملکرد آنتی اکسیدانهای BHT, BHA و TBHQ در پایداری بخش چرب و مدت نگهداری سوسیس و کالباس های حرارت دیده و خام. کشاورزی پویا[Internet]. 1387؛5(2):191-196. Available from: https://sid.ir/paper/183668/fa
IEEE:
کپیسارا موحد، “تاثیر عملکرد آنتی اکسیدانهای BHT, BHA و TBHQ در پایداری بخش چرب و مدت نگهداری سوسیس و کالباس های حرارت دیده و خام،” کشاورزی پویا، vol. 5، no. 2، pp. 191–196، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/183668/fa