زمینه: تری هالومتان ها جزو عمده ترین ترکیبات جانبی کلرزنی آب آشامیدنی هستند که خطرات بالقوه و سرطان زایی آنها به اثبات رسیده است. هدف از این مطالعه بررسی غلظت تری هالومتان ها در آب شرب شهر اهواز می باشد.روش: در این مطالعه که از نوع توصیفی-مقطعی بوده، نمونه برداری در مدت زمان 36 هفته و در فصول زمستان، بهار و تابستان (90-1389) از تصفیه خانه های شماره 1 و 2 شهر اهواز و 3 نقطه در شبکه توزیع آب انجام گرفت. نمونه های آب شرب از نظر 4 ترکیب تری هالومتان با گاز کروماتوگرافی و تکنیک Head Space مورد آنالیز قرار گرفتند. از نرم افزار SPSS جهت تجزیه و تحلیل داده ها استفاده گردید. جهت مقایسه میانگین غلظت تری هالومتان ها بین فصول مختلف و بین نقاط نمونه برداری از آزمون ANOVA یک راهه و برای مقایسه میانگین غلظت ها بین دو شبکه توزیع از آزمون T-Test استفاده شد.نتایج: در این مطالعه غلظت کل تری هالومتان ها در فصل زمستان از 20.5 تا 86 میکروگرم بر لیتر، در فصل بهار از 18.92 تا 66.06 میکروگرم بر لیتر و در فصل تابستان از 17.35 تا 174.75 میکروگرم بر لیتر متغیر بود.نتیجه گیری: نتایج این مطالعه نشان داد که غلظت کل تری هالومتان ها تنها در 6 مورد بیشتر از حد مجاز (80 mg/L) EPA و تنها در 3 مورد بیشتر از استاندارد ایران و رهنمود سازمان بهداشت جهانی ((STHM/WHO guideline≤1 می باشد. به طور کلی میانگین غلظت تری هالومتان ها در فصل تابستان 1.6 بار بیشتر از بهار و 1.4 بار بیشتر از پاییز بود. ترکیبات تری هالومتان برمینه نسبت به نوع کلرینه غالب بودند.