مقدمه: مطالعه حاضر جهت بررسی ارتباط فاکتورهای خطر مرتبط با سبک زندگی و بیماری عروق کرونر قلب در ساکنان استان یزد انجام گردید.روش ها: در این مطالعه که به روش مورد -شاهدی مبتنی بر بیمارستان در استان یزد انجام گرفت، 250 مورد مبتلا به CAD با 250 شاهد همسان شده از نظر سن و جنس مقایسه شدند. داده ها با پرسشنامه محقق ساخته جمع آوری گردید. جهت تحلیل داده ها، آزمون های آماری کای مربع و رگرسیون لوجستیک چند متغیره شرطی در نرم افزار SPSS نسخه 16 انجام شد.نتایج: سابقه مصرف کمتر از 3 وعده میوه در هفته با نسبت شانس (%95 CI:1.56-45.18) 8.4 و سابقه مصرف تخم مرغ بیش از 3 بار در هفته با خطر نسبی (P=0.03، %95 CI: 1.13-14.5) 4.05 شانس ابتلا به بیماری عروق کرونر را افزایش داد. با این وجود یافته معنی داری برای سابقه مصرف روغن، لبنیات، گوشت قرمز، غذای سرخ شده و غذاهای آماده به دست نیامد. بعد از تعدیل اثر فاکتورهای مخدوش کننده، تعداد سیگار مصرفی روزانه تنها فاکتور غیر تغذیه ای بود که با بیماری عروق کرونر ارتباط معنی داری داشت (P=0.01).بحث و نتیجه گیری: مصرف مقدار ناکافی میوه، مصرف زیاد تخم مرغ و تعداد نخ سیگار مصرفی روزانه به عنوان مهم ترین فاکتورهای خطر مرتبط با سبک زندگی برای ابتلا به بیماری عروق کرونر مشخص شدند. بنابراین باید اقداماتی در زمینه کاهش این عوامل خطر در استان یزد صورت گیرد.