بر اساس بر آورد سازمان بهداشت جهانی، دریافت ناکافی میوه و سبزی از پنج فاکتور اصلی افزایش بار جهانی بیماری ها مزمن است. هدف این مطالعه ارزیابی الگوی مصرف سبزی و میوه بر اساس توصیه های هرم راهنمای غذایی در دانشجویان دانشکده بهداشت بود.روش ها: در این مطالعه مقطعی 229 دانشجو به روش چند مرحله ای انتخاب و بررسی شدند. پرسشنامه بسامد خوراک (FFQ) تکمیل و شاخص های تن سنجی با وسایل و روش های استاندارد اندازه گیری شد. مقایسه میانگین شاخص ها در دو گروه با آزمون های تی تست و من ویتنی و مقایسه تعداد واحد دریافتی روزانه گروه های غذایی با توصیه های هرم راهنمای غذایی با آزمون های تی تست یک نمونه ای و ویلکاکسون انجام شد. آنالیز داد ه ها با نرم افزار SPSS نسخه 18 انجام شد.نتایج: میانگین سن دانشجویان 21.88±2.46 سال بود. میانگین دریافت میوه، 3.57±1.53 واحد در روز در محدوده واحد توصیه شده بود. میانگین دریافت سبزی 1.95±0.74 واحد در روز بود و با حداقل تعداد واحد توصیه شده اختلاف معنی دار نشان داد (P<0.001). میانگین دریافت گوشت 2.31±0.55، نان و غلات 10.6±0.20 واحد در روز و در محدوده توصیه شده بود. میانگین دریافت شیر 1±0.043 واحد در روز بود که با حداقل تعداد واحد توصیه شده اختلاف معنی دار داشت (P<0.001).بحث و نتیجه گیری: دریافت سبزی و شیر در دانشجویان به طور معنی داری کمتر از میزان توصیه شده بود و لذا مصرف مقادیر بیشتر این دو گروه توصیه می شود.