مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,384
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

843
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی الگوی مصرف میوه و سبزی بر اساس توصیه های هرم راهنمای غذایی، در دانشجویان دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی کرمان

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 12

چکیده

 بر اساس بر آورد سازمان بهداشت جهانی, دریافت ناکافی میوه و سبزی از پنج فاکتور اصلی افزایش بار جهانی بیماری ها مزمن است. هدف این مطالعه ارزیابی الگوی مصرف سبزی و میوه بر اساس توصیه های هرم راهنمای غذایی در دانشجویان دانشکده بهداشت بود.روش ها: در این مطالعه مقطعی 229 دانشجو به روش چند مرحله ای انتخاب و بررسی شدند. پرسشنامه بسامد خوراک (FFQ) تکمیل و شاخص های تن سنجی با وسایل و روش های استاندارد اندازه گیری شد. مقایسه میانگین شاخص ها در دو گروه با آزمون های تی تست و من ویتنی و مقایسه تعداد واحد دریافتی روزانه گروه های غذایی با توصیه های هرم راهنمای غذایی با آزمون های تی تست یک نمونه ای و ویلکاکسون انجام شد. آنالیز داد ه ها با نرم افزار SPSS نسخه 18 انجام شد.نتایج: میانگین سن دانشجویان 21.88±2.46 سال بود. میانگین دریافت میوه, 3.57±1.53 واحد در روز در محدوده واحد توصیه شده بود. میانگین دریافت سبزی 1.95±0.74 واحد در روز بود و با حداقل تعداد واحد توصیه شده اختلاف معنی دار نشان داد (P<0.001). میانگین دریافت گوشت 2.31±0.55, نان و غلات 10.6±0.20 واحد در روز و در محدوده توصیه شده بود. میانگین دریافت شیر 1±0.043 واحد در روز بود که با حداقل تعداد واحد توصیه شده اختلاف معنی دار داشت (P<0.001).بحث و نتیجه گیری: دریافت سبزی و شیر در دانشجویان به طور معنی داری کمتر از میزان توصیه شده بود و لذا مصرف مقادیر بیشتر این دو گروه توصیه می شود.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

دوستان، فریده، محمدی، فرزاد، و برهان نژادزرندی، محسن. (1395). ارزیابی الگوی مصرف میوه و سبزی بر اساس توصیه های هرم راهنمای غذایی, در دانشجویان دانشکده بهداشت, دانشگاه علوم پزشکی کرمان. بهداشت و توسعه، 5(1)، 1-12. SID. https://sid.ir/paper/233670/fa

Vancouver: کپی

دوستان فریده، محمدی فرزاد، برهان نژادزرندی محسن. ارزیابی الگوی مصرف میوه و سبزی بر اساس توصیه های هرم راهنمای غذایی, در دانشجویان دانشکده بهداشت, دانشگاه علوم پزشکی کرمان. بهداشت و توسعه[Internet]. 1395؛5(1):1-12. Available from: https://sid.ir/paper/233670/fa

IEEE: کپی

فریده دوستان، فرزاد محمدی، و محسن برهان نژادزرندی، “ارزیابی الگوی مصرف میوه و سبزی بر اساس توصیه های هرم راهنمای غذایی, در دانشجویان دانشکده بهداشت, دانشگاه علوم پزشکی کرمان،” بهداشت و توسعه، vol. 5، no. 1، pp. 1–12، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233670/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button