پراکسیدازها (EC. 1.11.1.7) گروهی از آنزیم های اکسید و ردوکتازها هستند که توسط تعدادی از میکروارگانیسم ها و گیاهان تولید می شوند و احیای پراکسیدها را کاتالیز می کنند. پراکسیدازها به طور وسیعی در بیوشیمی بالینی و آزمایشات ایمنی شناسی آنزیمی استفاده می شوند. ایزوآنزیم C پراکسیداز ترب کوهی (HRPC) یکی از متداول ترین پراکسیدازهای شناخته شده است ساختار این آنزیم به طور غالب دارای مارپیچ آلفا است. مطالعات سینتیکی آنزیم پراکسیداز با استفاده از دستگاه اسپکتروفتومتر UV-Vis مجهز به سیستم کنترل الکترونیکی در دمای 35oC و 45oC و در 4 pH و در حضور اتانول و بوتاندیول انجام گرفت. بررسی پارامترهای سینتیکی نشان می دهند که حلال های آلی اتانول و بوتاندیول باعث افزایش سرعت ماکسیمم (VMAX) و فعالیت آنزیم پراکسیداز می شوند. حلال های آلی بر میان کنش های الکتروستاتیک پروتئین ها اثر می گذارند چرا که ثابت دی الکتریک آن ها با آب متفاوت است. به طور کلی کاهش خاصیت قطبی حلال و کاهش ثابت دی الکتریک سبب افزایش دافعه الکتروستاتیک شده و منجر به باز شدن پروتئین ها می شود. فعالیت آنزیم ها در چنین محیط های آلی باعث افزایش پایداری، فعالیت یا تسهیل واکنش هایی می شود که در محیط های آبی به سختی انجام می شود.