تاثیر مخلوط پنج گونه باسیلوس پروبیوتیکی در چهار سطح صفر (شاهد)، (T1) 1´106 CFU/ml، (T2) 1´107 CFU/ml و (T3) 1´108 CFU/ml در هر 100 گرم غذا بر عملکرد رشد، مقاومت و بقای لارو ماهی قزل آلا (وزن 463±32 میلی گرم) به مدت 60 روز بررسی شد. نتایج بیانگر افزایش معنادار (p<0.05) شاخص های رشد در همه تیمارهای نسبت به شاهد بود. رشد، ضریب تبدیل غذایی (FCR) و کارایی پروتئین (PER) در تیمار T2 به طور معناداری بهتر از تیمار T1 بود. پروبیوتیک تاثیر مثبت معناداری (p<0.05) بر نرخ رشد ویژه (SGR)، نسبت وزن به دست آمده (RGR)، میانگین رشد روزانه (ADG) و ضریب رشد حرارتی (TGC) داشت. همچنین، لاروها در تیمارهای پروبیوتیک مقاومت بیشتری را در برابر استرس pH قلیایی، آمونیاک و دما نسبت به شاهد نشان دادند (p<0.05). اختلاف معناداری در pH اسیدی بین تیمارها و شاهد مشاهده نشد (p³0.05). نتیجه کلی بیانگر افزایش شاخص های رشد، کارایی تغذیه، مقاومت در برابر استرس و بقا لارو ماهی قزل آلا با افزودن باسیلوس های پروبیوتیکی می باشد.