Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

801
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

534
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقاومت، بقا و رشد لارو ماهی قزل آلا (Onchorhynchus mykiss) با مکمل سازی جیره با مخلوط باسیلوس های تجاری

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 11

چکیده

 تاثیر مخلوط پنج گونه باسیلوس پروبیوتیکی در چهار سطح صفر (شاهد), (T1) 1´106 CFU/ml, (T2) 1´107 CFU/ml و (T3) 1´108 CFU/ml در هر 100 گرم غذا بر عملکرد رشد, مقاومت و بقای لارو ماهی قزل آلا (وزن 463±32 میلی گرم) به مدت 60 روز بررسی شد. نتایج بیانگر افزایش معنادار (p<0.05) شاخص های رشد در همه تیمارهای نسبت به شاهد بود. رشد, ضریب تبدیل غذایی (FCR) و کارایی پروتئین (PER) در تیمار T2 به طور معناداری بهتر از تیمار T1 بود. پروبیوتیک تاثیر مثبت معناداری (p<0.05) بر نرخ رشد ویژه (SGR), نسبت وزن به دست آمده (RGR), میانگین رشد روزانه (ADG) و ضریب رشد حرارتی (TGC) داشت. همچنین, لاروها در تیمارهای پروبیوتیک مقاومت بیشتری را در برابر استرس pH قلیایی, آمونیاک و دما نسبت به شاهد نشان دادند (p<0.05). اختلاف معناداری در pH اسیدی بین تیمارها و شاهد مشاهده نشد (p³0.05). نتیجه کلی بیانگر افزایش شاخص های رشد, کارایی تغذیه, مقاومت در برابر استرس و بقا لارو ماهی قزل آلا با افزودن باسیلوس های پروبیوتیکی می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سرگزی، حکیمه، جعفریان، حجت اله، یلقی، سعید، و فرهنگی، محمد. (1393). مقاومت, بقا و رشد لارو ماهی قزل آلا (Onchorhynchus mykiss) با مکمل سازی جیره با مخلوط باسیلوس های تجاری. علوم و فنون شیلات، 3(3)، 1-11. SID. https://sid.ir/paper/246862/fa

    Vancouver: کپی

    سرگزی حکیمه، جعفریان حجت اله، یلقی سعید، فرهنگی محمد. مقاومت, بقا و رشد لارو ماهی قزل آلا (Onchorhynchus mykiss) با مکمل سازی جیره با مخلوط باسیلوس های تجاری. علوم و فنون شیلات[Internet]. 1393؛3(3):1-11. Available from: https://sid.ir/paper/246862/fa

    IEEE: کپی

    حکیمه سرگزی، حجت اله جعفریان، سعید یلقی، و محمد فرهنگی، “مقاومت, بقا و رشد لارو ماهی قزل آلا (Onchorhynchus mykiss) با مکمل سازی جیره با مخلوط باسیلوس های تجاری،” علوم و فنون شیلات، vol. 3، no. 3، pp. 1–11، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/246862/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا