هدف از این مطالعه، بررسی اثر جیره غذایی حاوی سرکه سیب بر برخی از شاخص های همولنف میگوی وانامی و شمارش تعداد کلونی های باکتری Vibrio در روده آن است. در این مطالعه، 225 قطعه میگو وانامی با وزن 10.2±0.04 گرم، با جیره غذایی حاوی سرکه سیب به مدت 60 روز تغذیه شدند. تیمارها شامل سه جیره آزمایشی حاوی سطوح صفر (شاهد)، 2 و 4 درصد سرکه سیب بود (هر تیمار با سه تکرار). در پایان دوره به صورت تصادفی از میگوها به منظور بررسی شاخص های بیوشیمیایی همولنف و شمارش تعداد باکتری های Vibrio نمونه برداری شد. نتایج نشان داد که تعداد کلونی های باکتری Vibrio در میگوهای تغذیه شده با سرکه سیب کاهش معنی داری در مقایسه با گروه شاهد داشت (P<0.05). میزان پروتئین تام و کلسیم در میگوهای تغذیه شده با جیره آزمایشی افزایش معنی داری داشت (P<0.05). اما اختلاف معنی داری در میزان گلوکز میان تیمارها مشاهده نشد (P>0.05). در مقابل، میزان کلسترول و تری گلیسیرید در تیمارهای حاوی سرکه سیب کاهش معنی داری داشت و بیشترین کاهش هم در تیمار 4 درصد سرکه سیب مشاهده شد (P<0.05). نتایج این مطالعه نشان داد که افزودن سرکه سیب می تواند موجب تغییر برخی شاخص های همولنف و کاهش تعداد کلونی های Vibrio در روده میگوی وانامی شود.