مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,069
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

629
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر سطوح مختلف سرکه سیب بر شاخص های همولنف و بار باکتریایی Vibrio در روده میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei)

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 18

چکیده

 هدف از این مطالعه, بررسی اثر جیره غذایی حاوی سرکه سیب بر برخی از شاخص های همولنف میگوی وانامی و شمارش تعداد کلونی های باکتری Vibrio در روده آن است. در این مطالعه, 225 قطعه میگو وانامی با وزن 10.2±0.04 گرم, با جیره غذایی حاوی سرکه سیب به مدت 60 روز تغذیه شدند. تیمارها شامل سه جیره آزمایشی حاوی سطوح صفر (شاهد), 2 و 4 درصد سرکه سیب بود (هر تیمار با سه تکرار). در پایان دوره به صورت تصادفی از میگوها به منظور بررسی شاخص های بیوشیمیایی همولنف و شمارش تعداد باکتری های Vibrio نمونه برداری شد. نتایج نشان داد که تعداد کلونی های باکتری Vibrio در میگوهای تغذیه شده با سرکه سیب کاهش معنی داری در مقایسه با گروه شاهد داشت (P<0.05). میزان پروتئین تام و کلسیم در میگوهای تغذیه شده با جیره آزمایشی افزایش معنی داری داشت (P<0.05). اما اختلاف معنی داری در میزان گلوکز میان تیمارها مشاهده نشد (P>0.05). در مقابل, میزان کلسترول و تری گلیسیرید در تیمارهای حاوی سرکه سیب کاهش معنی داری داشت و بیشترین کاهش هم در تیمار 4 درصد سرکه سیب مشاهده شد (P<0.05). نتایج این مطالعه نشان داد که افزودن سرکه سیب می تواند موجب تغییر برخی شاخص های همولنف و کاهش تعداد کلونی های Vibrio در روده میگوی وانامی شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پورمظفر، سجاد، حاجی مرادلو، عبدالمجید، و کلنگی میاندره، حامد. (1396). بررسی اثر سطوح مختلف سرکه سیب بر شاخص های همولنف و بار باکتریایی Vibrio در روده میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان، 5(2)، 1-18. SID. https://sid.ir/paper/261324/fa

    Vancouver: کپی

    پورمظفر سجاد، حاجی مرادلو عبدالمجید، کلنگی میاندره حامد. بررسی اثر سطوح مختلف سرکه سیب بر شاخص های همولنف و بار باکتریایی Vibrio در روده میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان[Internet]. 1396؛5(2):1-18. Available from: https://sid.ir/paper/261324/fa

    IEEE: کپی

    سجاد پورمظفر، عبدالمجید حاجی مرادلو، و حامد کلنگی میاندره، “بررسی اثر سطوح مختلف سرکه سیب بر شاخص های همولنف و بار باکتریایی Vibrio در روده میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei)،” فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان، vol. 5، no. 2، pp. 1–18، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/261324/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button