Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مشخصات نشــریه/اطلاعات دوره

نتایج جستجو

2558

نتیجه یافت شد

مرتبط ترین ها

اعمال فیلتر

به روزترین ها

اعمال فیلتر

پربازدید ترین ها

اعمال فیلتر

پر دانلودترین‌ها

اعمال فیلتر

پر استنادترین‌ها

اعمال فیلتر

تعداد صفحات

27

انتقال به صفحه

آرشیو

سال

دوره(شماره)

مشاهده شمارگان

مرکز اطلاعات علمی SID1
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
نویسندگان: 

رضایی الهه

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1399
  • دوره: 

    2
  • شماره: 

    1
  • صفحات: 

    1-13
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    566
  • دانلود: 

    0
چکیده: 

مطالعات نشان داده است که قرار گرفتن در معرض اسید والپروئیک (VPA) در دوران بارداری ممکن است منجر به "سندرم والپروات جنین" شود که دارای خصوصیاتی شبیه به اوتیسم است. هدف از این مطالعه بررسی سطح بیان فاکتور نوروتروفیک مشتق شده از مغز، فاکتور نکروز تومور آلفا و تأثیر این عوامل بر قشر مغز در موشهای صحرایی مدل اوتیسم با ااستفاده از اثر القایی اسید والپروئیک در دوره قبل از تولد و همچنین عملکردهای اجتماعی و اختلالات رفتاری مرتبط با مدلهای حیوانی اوتیسم در موشها است. در اواسط روز دوازدهم بارداری (ED 12. 5)، میران 500 میلی گرم اسید والپروئیک (VPA، SIGMA) محلول در بافر فسفات (PBS) به صورت داخل صفاقی به موشهای ماده در گروه آزمایش تزریق شد (10 =n). 30 و 60 روز پس از تولد، برای ارزیابی رفتار اجتماعی و تعامل اجتماعی، آزمون های میدان باز و آزمایش های Y-Maze انجام شد. سپس، سطح بیان BDNF و TNF-α قشر حسی مغز با روش ELISA در سرم اندازه گیری شد. نتایج این آزمایشات نشان داد که در موشهای صحرایی مدل اوتیسم در اثر القای اسید والپروئیک، ارتباطات اجتماعی ضعیفی وجود دارد و به دنبال آن کاهش و افزایش سیتوکینهایی مانند BDNF و TNF-alpha در قشر حسی و سرم خون موشها مشاهده گردید. چنین تجزیه و تحلیل هایی حداقل در مدل های حیوانی راهی برای شناخت اختلال اجتماعی ناشی از اوتیسم است. متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد. لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 566

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1399
  • دوره: 

    2
  • شماره: 

    1
  • صفحات: 

    14-21
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    492
  • دانلود: 

    0
چکیده: 

مرکبات یکی از محصولات فاسد شدنی در کشاورزی است که پس از تولید با هزینه های زیاد، از بین می رود. بنابراین، استفاده از روش های درمانی برای جلوگیری از نابودی از اهمیت بالایی برخوردار است. در این مطالعه، نارنگی کینو مطابق با طرح فاکتوریل کاملاً تصادفی در چهار تکرار و چهار تیمار توسط موم (موم تجاری، موم آزمایشگاهی، ژل آلوئه ورا و روغن زیتون) در سردخانه نگهداری گردید. پس از دو یا چهار ماه نگهداری، میزان کاهش وزن، pH، اسیدیته، TSS و ویتامین C ارزیابی شد. نتایج نشان داد که کیفیت میوه ها با گذشت زمان اختلاف معنی داری داشتند. تیمار با ژل آلوئه ورا با بیشترین میران کاهش وزن در مقایسه با سایر تیمارهای موم، تفاوت معنی داری را نشان داد. میوه های تحت درمان با موم تجاری در مقایسه با سایر تیمارها ویتامین C کمتری داشتند. فشار متوسط پوست در موم تجاری و موم آزمایشگاهی بیشتر از سایر روشهای درمانی بود. با این حال، از نظر نسبت گوشت به پوست، کاهش آب گوشت و پوست، مقدار TSS، PH و عطر و طعم، تفاوت معنی داری بین چهار تیمار وجود نداشت. نتایج آزمایش نشان داد که چهار نوع تیمار بدون داشتن اثر مضر بر طعم، وزن میوه را بطور قابل توجهی کاهش می دهند و کیفیت داخلی و خارجی میوه برای مدت طولانی به خوبی حفظ می شود. متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد. لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 492

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
telegram sharing button
whatsapp sharing button
linkedin sharing button
twitter sharing button
email sharing button
email sharing button
email sharing button
sharethis sharing button