مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

491
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر ژل آلوئه ورا، روغن زیتون و موم بر برخی از خصوصیات کمی و کیفی نارنگی کینو در سردخانه

صفحات

 صفحه شروع 14 | صفحه پایان 21

چکیده

 مرکبات یکی از محصولات فاسد شدنی در کشاورزی است که پس از تولید با هزینه های زیاد, از بین می رود. بنابراین, استفاده از روش های درمانی برای جلوگیری از نابودی از اهمیت بالایی برخوردار است. در این مطالعه, نارنگی کینو مطابق با طرح فاکتوریل کاملاً تصادفی در چهار تکرار و چهار تیمار توسط موم (موم تجاری, موم آزمایشگاهی, ژل آلوئه ورا و روغن زیتون) در سردخانه نگهداری گردید. پس از دو یا چهار ماه نگهداری, میزان کاهش وزن, pH, اسیدیته, TSS و ویتامین C ارزیابی شد. نتایج نشان داد که کیفیت میوه ها با گذشت زمان اختلاف معنی داری داشتند. تیمار با ژل آلوئه ورا با بیشترین میران کاهش وزن در مقایسه با سایر تیمارهای موم, تفاوت معنی داری را نشان داد. میوه های تحت درمان با موم تجاری در مقایسه با سایر تیمارها ویتامین C کمتری داشتند. فشار متوسط پوست در موم تجاری و موم آزمایشگاهی بیشتر از سایر روشهای درمانی بود. با این حال, از نظر نسبت گوشت به پوست, کاهش آب گوشت و پوست, مقدار TSS, PH و عطر و طعم, تفاوت معنی داری بین چهار تیمار وجود نداشت. نتایج آزمایش نشان داد که چهار نوع تیمار بدون داشتن اثر مضر بر طعم, وزن میوه را بطور قابل توجهی کاهش می دهند و کیفیت داخلی و خارجی میوه برای مدت طولانی به خوبی حفظ می شود. متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد. لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کلانتری، محمدرضا، و راحمی، مجید. (1399). تأثیر ژل آلوئه ورا, روغن زیتون و موم بر برخی از خصوصیات کمی و کیفی نارنگی کینو در سردخانه. تحقیقات بنیادی علوم و تکنولوژی، 2(1 )، 14-21. SID. https://sid.ir/paper/381765/fa

    Vancouver: کپی

    کلانتری محمدرضا، راحمی مجید. تأثیر ژل آلوئه ورا, روغن زیتون و موم بر برخی از خصوصیات کمی و کیفی نارنگی کینو در سردخانه. تحقیقات بنیادی علوم و تکنولوژی[Internet]. 1399؛2(1 ):14-21. Available from: https://sid.ir/paper/381765/fa

    IEEE: کپی

    محمدرضا کلانتری، و مجید راحمی، “تأثیر ژل آلوئه ورا, روغن زیتون و موم بر برخی از خصوصیات کمی و کیفی نارنگی کینو در سردخانه،” تحقیقات بنیادی علوم و تکنولوژی، vol. 2، no. 1 ، pp. 14–21، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/381765/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button