APA:
کپیکلانتری، محمدرضا، و راحمی، مجید. (1399). تأثیر ژل آلوئه ورا, روغن زیتون و موم بر برخی از خصوصیات کمی و کیفی نارنگی کینو در سردخانه. تحقیقات بنیادی علوم و تکنولوژی، 2(1 )، 14-21. SID. https://sid.ir/paper/381765/fa
Vancouver:
کپیکلانتری محمدرضا، راحمی مجید. تأثیر ژل آلوئه ورا, روغن زیتون و موم بر برخی از خصوصیات کمی و کیفی نارنگی کینو در سردخانه. تحقیقات بنیادی علوم و تکنولوژی[Internet]. 1399؛2(1 ):14-21. Available from: https://sid.ir/paper/381765/fa
IEEE:
کپیمحمدرضا کلانتری، و مجید راحمی، “تأثیر ژل آلوئه ورا, روغن زیتون و موم بر برخی از خصوصیات کمی و کیفی نارنگی کینو در سردخانه،” تحقیقات بنیادی علوم و تکنولوژی، vol. 2، no. 1 ، pp. 14–21، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/381765/fa