تعداد 240 قطعه جوجه گوشتی راس 308 در غالب یک طرح کاملا تصادفی در 16 قفس زمینی (4 تیمار × 4 تکرار) تقسیم شدند. پرندگان مطابق راهنمای پرورش جوجه گوشتی راس، به مدت 42 روز تحت پرورش قرار گرفتند.در این پژوهش صفات افزایش وزن، مصرف دان، ضریب تبدیل غذایی، درصد لاشه و قطعات آن مورد ارزیابی قرار گرفتند. چهار تیمارآزمایشی شامل: گروه شاهد (جیره پایه)، گروه دارای نانو ذرات نقره (به میزان چهل و پنج میلی گرم در کیلوگرم جیره پایه)، گروه دارای پروبیوتیک (به میزان دویست و پنجاه میلی گرم در کیلوگرم جیره پایه) و گروه آخر همزمان دارای نانوذرات نقره و پروبیوتیک بودند.نتایج نشان داد که افزایش وزن و ضریب تبدیل غذایی در گروه مصرف کننده توام نانو ذرات و پروبیوتیک دارای بهترین عملکرد بود و سپس گروه نانونقره در مقام دوم قرار داشت. در مصرف خوراک گرو های آزمایشی، تفاوت معنی داری دیده نشد.