مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

851
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

242
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی تاثیر سطوح مختلف اسیدآمینه والین برعملکرد وصفات لاشه جوجه های گوشتی سویه راس

صفحات

 صفحه شروع 73 | صفحه پایان 83

چکیده

 به منظور ارزیابی تاثیر بهترین سطح اسید آمینه والین قابل هضم حقیقی (با روش جمع آوری مدفوع) بر عملکرد و صفات لاشه جوجه های گوشتی, آزمایشی با استفاده از 320 قطعه جوجه گوشتی یک روزه مخلوط نر و ماده سویه راس 308 اجرا شد. طرح آزمایشی مورد استفاده, طرح کاملا تصادفی بود. تیمارها شامل نسبت های والین به لیزین قابل هضم, شامل سطوح 0.75, 0.78, 0.81, 0.84 و 0.87 بودند و هر تیمار در 4 تکرار و هر تکرار شامل 16 قطعه جوجه بودند. طول دوره آزمایش 42 روز بود. نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل آماری داده ها نشان داد که در دوره آغازین, اختلاف بین میانگین مصرف خوراک جوجه ها معنی دار بود. بطوریکه تیمار 0.87 کمترین و تیمار 0.78, بالاترین مصرف خوراک را نشان دادند. ولی در دوره های رشد, پایانی و کل دوره پرورشی اختلاف معنی داری دیده نشد. از نظر صفت افزایش وزن در دوره های آغازین و رشد, اختلاف بین میانگین افزایش وزن جوجه ها معنی دار گردید. به ترتیب تیمارهای 0.78 و 0.84 دارای بیشترین و تیمارهای 0.75 و 0.87 دارای کمترین افزایش وزن در این دوره ها بودند. ولی دردوره پایانی و کل دوره اختلاف معنی داری دیده نشد. صفت ضریب تبدیل غذایی در تیمارهای مختلف در هیچ یک از دوره ها تفاوت معنی داری نشان نداد. همچنین درانتهای دوره آغازین (10 روزگی), نسبت سنگدان به وزن بدن, تفاوت معنی داری بین تیمارها نشان داد. ضمنا میزان درصد خاکستر استخوان ران جوجه های تغذیه شده با نسبت والین به لیزین قابل هضم 0.87 در مقایسه با سایر تیمارها به طور معنی داری بالاتر بود. همچنین درانتهای دوره (42 روزگی), برای درصد نسبی سنگدان و قلب تفاوت معنی داری بین تیمارها مشاهده شد. درصد نسبی هیچکدام از صفات پانکراس, کبد, چربی احشایی و بازده ران و سینه درانتهای آزمایش, معنی دار نشد. لذا به نظر میرسد که تیمار والین: لیزین=0.81, در عملکرد (افزایش وزن, مصرف خوراک و ضریب تبدیل غذایی) مقادیر بهتر, تیمار والین: لیزین=0.87 در صفات لاشه مقادیر بالاتر و در مجموع تیمار والین: لیزین=0.84, بهترین عملکرد را نشان داده اند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مصلحی، امیر، ایلا، نیما، زارعی، ابوالفضل، و افسر، علی. (1388). ارزیابی تاثیر سطوح مختلف اسیدآمینه والین برعملکرد وصفات لاشه جوجه های گوشتی سویه راس. دانش و پژوهش علوم دامی، -(4)، 73-83. SID. https://sid.ir/paper/469047/fa

    Vancouver: کپی

    مصلحی امیر، ایلا نیما، زارعی ابوالفضل، افسر علی. ارزیابی تاثیر سطوح مختلف اسیدآمینه والین برعملکرد وصفات لاشه جوجه های گوشتی سویه راس. دانش و پژوهش علوم دامی[Internet]. 1388؛-(4):73-83. Available from: https://sid.ir/paper/469047/fa

    IEEE: کپی

    امیر مصلحی، نیما ایلا، ابوالفضل زارعی، و علی افسر، “ارزیابی تاثیر سطوح مختلف اسیدآمینه والین برعملکرد وصفات لاشه جوجه های گوشتی سویه راس،” دانش و پژوهش علوم دامی، vol. -، no. 4، pp. 73–83، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/469047/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button