موسیر گیاهی از خانواده Liliacea و نوع وحشی و کوهی سیر است. هدف از این تحقیق بررسی اثرات ضد میکروبی غده این گیاه است. برای اینکار سوسپانسیون آبی 10 گرم درصد تهیه شد و بصورت درون حفره ای بر روی محیط کشت در معرض 4 گونه از باکتریهای استاف ارئوس، اشریشیاکلی، سودوموناآئروژینوزا و باسیلوس سره ائوس قرار داده شد. MIC آن نیز برای هر باکتری مشخص گردید.
نتایج بدست آمده نشان داد استاف ارئوس با زون 30 میلی متر و Ecoli با زون 29 میلی متر و باسیلوس سره اوس با زون 27 میلی متر حساسترین باکتریها در این گروه و سودوموناس آئروژینوزا با زون 18 میلی متر از حساسیت کمتری برخوردار بود.
ضمنا MIC استاف ارئوس100 /g 0.35 و 100/g ,1.1 Ecoli و باسیلوس سره اوس 100/g 0.35 و سودوموناس آئروژینوزا 100/ g 2.4 بود.