برای مطالعه و بررسی اسیدهای چرب موجود در بافت ماهی کفال طلایی، در فصل صید سال 1379، نمونه های این گونه از سواحل جنوبی دریای مازندران صید و اقدام به استخراج چربی و تهیه متیل استر از آنها گردید. سپس با استفاده از دستگاه کروماتوگرافی گاز - مایع )مدل (Shimadzo-14, Japan، اقدام به شناسایی اسیدهای چرب موجود در بافت آنها گردید. میانگین چربی کل بافت این ماهی 9.25 درصد، میزان اسیدهای چرب غیر اشباع 72.04 درصد، اسیدهای چرب اشباع 27.95 درصد، اسیدهای چرب غیر اشباع با یک پیوند دوگانه 43.84 درصد و اسیدهای چرب غیر اشباع با چند پیوند دوگانه 28.20 درصد تعیین شد. اسیدهای چرب غیر اشباع با چند پیوند دو گانه مانند لینولئیک اسید )با (%5.96، آلفا - لینولئیک اسید )با (%8.72و دوکوزاهگزانوئیک اسید )با (%3.55 در این میان از فراوانی قابل ملاحظه ای برخوردار بودند. مجموع اسیدهای چرب امگا - 3، 18.71 درصد از کل اسیدهای چرب بافت این ماهی را تشکیل می دهد. نسبت این اسیدها به امگا - 6، عدد قابل توجه 1.97 می باشد. با توجه به میزان صید غالب ماهی کفال طلایی در بین ماهیان استخوانی دریای مازندران و همچنین توجه به ترکیب اسیدهای چرب بافت این ماهی، ارزش بالای آن از دیدگاه صنایع غذایی و شیلاتی معرفی شده و تفاوت های این گونه با برخی دیگر از ماهیان استخوانی نمایان می گردد.