تاثیر چهار جیره فیتوپلانکتونی شامل Tetraselmis sp. Chaetoceros sp. Isochrysis galbana و مخلوط آنها بر پاروپای Acartia clausi دریای خزر طی دوره بلوغ و در شرایط آزمایشگاهی مطالعه شد، عوامل تولید مثلی (تولید تخم و قابلیت تخم گشایی) و تغذیه ای (میزان تولید پلت مدفوعی) به عنوان شاخص استفاده شد. میزان تولید تخم پاروپا طی زمان بسته به نوع جیره غذایی متفاوت بود.بیشترین و کمترین میزان تولید تخم به ازای هر ماده بالغ در روز به ترتیب در جیره مخلوط و جیره Tetraselmis sp. مشاهده شد و بین جلبک های I.galbana و Chaetoceros sp. اختلاف معنا داری دیده نشد (P ≥ 0.05). قابلیت تخم گشایی در جیره های انفرادی اختلاف معناداری را با یکدیگر نشان نداد، در حالی که در جیره مخلوط بالاترین میزان تخم گشایی دیده شد و با جیره های انفرادی اختلاف معناداری را نشان داد (P ≤ 0.05). میزان تولید پلت مدفوعی نیز با افزایش سن موجود متفاوت بود، به طوری که با افزایش سن موجود، روند کاهشی در میزان تولید پلت مدفوعی دیده شد. بین جیره های انفرادی و مخلوط جلبکی از نظر تولید پلت مدفوعی اختلاف معناداری دیده نشد (P ≥0.05). و تمام جلبک ها به وسیله A. clausi خورده شدند. بین میزان تولید تخم و پلت مدفوعی ارتباط نزدیکی مشاهده گردید. نوع جیره غذایی بر طول عمر ماده های بالغ تاثیر گذاشت. نتایج نشان داد که هم آوری پاروپای A. clausi به نوع غذا ارتباط دارد. بنابراین، برای تولید انبوه این گونه زئوپلانکتونی جیره غذایی مخلوط به عنوان بهترین غذا و در مرحله بعد به ترتیب جلبک های I. galbana و Chaetoceros sp. به عنوان جیره های غذایی انفرادی اهمیت دارند، در حالی که جلبک Tetraselmis sp به عنوان یک جیره انفرادی محسوب نمی شود.