Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

679
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

517
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر کیفی غذا بر هم آوری و تولید پلت مدفوعی پاروپای Acartia clausi دریای خزر

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 14

چکیده

 تاثیر چهار جیره فیتوپلانکتونی شامل Tetraselmis sp. Chaetoceros sp. Isochrysis galbana و مخلوط آنها بر پاروپای Acartia clausi دریای خزر طی دوره بلوغ و در شرایط آزمایشگاهی مطالعه شد, عوامل تولید مثلی (تولید تخم و قابلیت تخم گشایی) و تغذیه ای (میزان تولید پلت مدفوعی) به عنوان شاخص استفاده شد. میزان تولید تخم پاروپا طی زمان بسته به نوع جیره غذایی متفاوت بود.بیشترین و کمترین میزان تولید تخم به ازای هر ماده بالغ در روز به ترتیب در جیره مخلوط  و جیره Tetraselmis sp. مشاهده شد و بین جلبک های I.galbana و Chaetoceros sp. اختلاف معنا داری دیده نشد (P ≥ 0.05). قابلیت تخم گشایی در جیره های انفرادی اختلاف معناداری را با یکدیگر نشان نداد, در حالی که در جیره مخلوط بالاترین میزان تخم گشایی دیده شد و با جیره های انفرادی اختلاف معناداری را نشان داد (P ≤ 0.05). میزان تولید پلت مدفوعی نیز با افزایش سن موجود متفاوت بود, به طوری که با افزایش سن موجود, روند کاهشی در میزان تولید پلت مدفوعی دیده شد. بین جیره های انفرادی و مخلوط جلبکی از نظر تولید پلت مدفوعی اختلاف معناداری دیده نشد (P ≥0.05). و تمام جلبک ها به وسیله A. clausi خورده شدند. بین میزان تولید تخم و پلت مدفوعی ارتباط نزدیکی مشاهده گردید. نوع جیره غذایی بر طول عمر ماده های بالغ تاثیر گذاشت. نتایج نشان داد که هم آوری پاروپای A. clausi به نوع غذا ارتباط دارد. بنابراین, برای تولید انبوه این گونه زئوپلانکتونی جیره غذایی مخلوط به عنوان بهترین غذا و در مرحله بعد به ترتیب جلبک های I. galbana و Chaetoceros sp. به عنوان جیره های غذایی انفرادی اهمیت دارند, در حالی که جلبک Tetraselmis sp به عنوان یک جیره انفرادی محسوب نمی شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اسماعیلی فریدونی، ابوالقاسم، سیف آبادی، سیدجعفر، جوانشیرخویی، آرش، و عابدیان کناری، عبدالمحمد. (1383). تاثیر کیفی غذا بر هم آوری و تولید پلت مدفوعی پاروپای Acartia clausi دریای خزر. مجله علوم و فنون دریایی ایران، 3(2-3)، 1-14. SID. https://sid.ir/paper/74729/fa

    Vancouver: کپی

    اسماعیلی فریدونی ابوالقاسم، سیف آبادی سیدجعفر، جوانشیرخویی آرش، عابدیان کناری عبدالمحمد. تاثیر کیفی غذا بر هم آوری و تولید پلت مدفوعی پاروپای Acartia clausi دریای خزر. مجله علوم و فنون دریایی ایران[Internet]. 1383؛3(2-3):1-14. Available from: https://sid.ir/paper/74729/fa

    IEEE: کپی

    ابوالقاسم اسماعیلی فریدونی، سیدجعفر سیف آبادی، آرش جوانشیرخویی، و عبدالمحمد عابدیان کناری، “تاثیر کیفی غذا بر هم آوری و تولید پلت مدفوعی پاروپای Acartia clausi دریای خزر،” مجله علوم و فنون دریایی ایران، vol. 3، no. 2-3، pp. 1–14، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/74729/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا