مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,214
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

722
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خاصیت ضد باکتریایی ظروف انتقال آب، تهیه شده از نانو ذرات نقره کپسوله شده

صفحات

 صفحه شروع 19 | صفحه پایان 25

چکیده

 استفاده از منابع آب سطحی به عنوان یکی از منابع آب آشامیدنی در کشور و کاربرد سیستم های کلرزنی به عنوان متداول ترین روش گندزدایی آب آشامیدنی, احتمال تولید محصولات جانبی ناشی از گندزدایی (DBPS) در آب تصفیه شده را افزایش می دهد. هزینه مورد نیاز به منظور حذف DBPS ها محققان را بر آن داشته تا به دنبال روشی برای حذف کلرزنی و نیاز به کلر باقیمانده باشند. استفاده از نانو ذرات فعلی نظیر نقره, مس و روی به شکل پودر در تزریق پلیمر و تولید نانو کامپوزیت, یکی از بهترین کاندیداها است ولی مشکلات متعددی نظیر عدم توزیع یکنواخت نانو ذرات در ماتریس پلیمری, پخش ذرات در هوا (TLV), رهایش نانو ذرات در سیستم و تجمع در بدن, بالا بودن میزان مصرف به دلیل کاهش خواص پرکنندگی و افزایش قیمت تمام شده منجر به عدم گسترش این تکنولوژی شده است. استفاده از کپسول های مواد به دلیل رهایش صفر و میزان پرکنندگی بیشتر و قیمت پایین می تواند جایگزین خوب و مفیدی باشد. در این پژوهش غلظتهای مختلفی از میکروذرات AL2O3/SiO2 که نانو ذرات نقره بر روی آن قرار گرفته است, به منظور تولید ورق مورد استفاده قرارگرفت و آزمایش های میکربی بر روی نمونه کامپوزیت های تهیه شده به روش استاندارد 10900 ملی ایران انجام گرفت. بر اساس میزان باکتری و زمان ماند, حداقل ذره مورد نیاز به منظور کند کردن روند رشد باکتری ها, 4 درصد وزنی تعیین گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نعمتی، میثم، عبادی، تقی، نازک دست، حسین، اسماعیل زاده، مهرناز، و رضازاده، یزدان. (1392). بررسی خاصیت ضد باکتریایی ظروف انتقال آب, تهیه شده از نانو ذرات نقره کپسوله شده. آب و فاضلاب، 24(1 (مسلسل 85))، 19-25. SID. https://sid.ir/paper/103501/fa

    Vancouver: کپی

    نعمتی میثم، عبادی تقی، نازک دست حسین، اسماعیل زاده مهرناز، رضازاده یزدان. بررسی خاصیت ضد باکتریایی ظروف انتقال آب, تهیه شده از نانو ذرات نقره کپسوله شده. آب و فاضلاب[Internet]. 1392؛24(1 (مسلسل 85)):19-25. Available from: https://sid.ir/paper/103501/fa

    IEEE: کپی

    میثم نعمتی، تقی عبادی، حسین نازک دست، مهرناز اسماعیل زاده، و یزدان رضازاده، “بررسی خاصیت ضد باکتریایی ظروف انتقال آب, تهیه شده از نانو ذرات نقره کپسوله شده،” آب و فاضلاب، vol. 24، no. 1 (مسلسل 85)، pp. 19–25، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/103501/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button