مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,051
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

669
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر کودهای زیستی و شیمیایی بر عملکرد و اجزای عملکرد کدوی تخم کاغذی (Cucurbita pepo L. Convar. pepo Var. styriaca)

صفحات

 صفحه شروع 604 | صفحه پایان 615

کلیدواژه

کدوی تخم کاغذی (.Cucurbita pepo L)Q2

چکیده

 این تحقیق به منظور بررسی تاثیر کودهای زیستی و شیمیایی بر عملکرد, اجزای عملکرد, میزان کلروفیل و فتوسنتز کدوی تخم کاغذی (.Cucurbita pepo L) به صورت طرح بلوک های کامل تصادفی با هشت تیمار و سه تکرار طی سال زراعی 1388 در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه کردستان انجام شد. تیمارهای کودی شامل شاهد یا بدون مصرف کود (N1), کود زیستی نیتروکسین (N2), کود زیستی فسفات بارور 2 (N3), کودهای زیستی نیتروکسین + فسفات بارور 2 (N4), کود شیمیایی (اوره 120 کیلوگرم در هکتار + فسفات مونوآمونیوم 150 کیلوگرم در هکتار) (N5),%50 کود شیمیایی+ نیتروکسین (N6), %50 کود شیمیایی+ فسفات بارور (N7), %50 کود شیمیایی+ نیتروکسین + فسفات بارور 2 (N8) بودند. نتایج نشان داد که تیمارهای کودی بر میزان کلروفیل, فتوسنتز, عملکرد دانه, قطر, وزن متوسط هر میوه, عملکرد میوه و دانه در مترمربع و بوته تاثیر معنی داری داشتند, به طوری که بیشترین عملکرد دانه (97.97 گرم در مترمربع) در تیمار کودی(N8)  و بیشترین عملکرد میوه (6272.2 و 5790.5 گرم در مترمربع), فتوسنتز (15.56 و 14.05 میکرومول CO2 در مترمربع در ثانیه) و کلروفیل (53.06 و 50.08 عددSPAD ) به ترتیب در تیمارهای کودی(N8)  و (N6) مشاهده گردید. وزن هزاردانه و تعداد میوه در بوته تحت تاثیر تیمارهای کودی قرار نگرفتند. نتایج این تحقیق نشان داد در صورتی که کودهای زیستی در تلفیق با %50 کود شیمیایی مصرف گردد, ضمن کاهش مصرف کود شیمیایی بیشترین عملکرد دانه و میوه بدست خواهد آمد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    حبیبی، اعظم، حیدری، غلامرضا، سهرابی، یوسف، و محمدی، خسرو. (1391). تاثیر کودهای زیستی و شیمیایی بر عملکرد و اجزای عملکرد کدوی تخم کاغذی (Cucurbita pepo L. Convar. pepo Var. styriaca). تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 28(4 (پیاپی 58))، 604-615. SID. https://sid.ir/paper/105142/fa

    Vancouver: کپی

    حبیبی اعظم، حیدری غلامرضا، سهرابی یوسف، محمدی خسرو. تاثیر کودهای زیستی و شیمیایی بر عملکرد و اجزای عملکرد کدوی تخم کاغذی (Cucurbita pepo L. Convar. pepo Var. styriaca). تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران[Internet]. 1391؛28(4 (پیاپی 58)):604-615. Available from: https://sid.ir/paper/105142/fa

    IEEE: کپی

    اعظم حبیبی، غلامرضا حیدری، یوسف سهرابی، و خسرو محمدی، “تاثیر کودهای زیستی و شیمیایی بر عملکرد و اجزای عملکرد کدوی تخم کاغذی (Cucurbita pepo L. Convar. pepo Var. styriaca)،” تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، vol. 28، no. 4 (پیاپی 58)، pp. 604–615، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/105142/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button