Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

903
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

253
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر سطوح مختلف کود دامی و استفاده از قیم بر تولید ارگانیک (.Cucurbita pepo L) کدو پوست کاغذی

صفحات

 صفحه شروع 281 | صفحه پایان 289

چکیده

 به منظور بررسی تاثیر کاربرد سطوح مختلف کود دامی و نیز دو روش مدیریت ساقه بر ترکیبات شیمیایی و برخی صفات زراعی کدوی تخم پوست کاغذی, آزمایشی در دو سال زراعی 84-1383 و 85-1384 در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد, بصورت کرتهای خرد شده و در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار اجرا شد. فاکتورهای مورد مطالعه شامل چهار سطح کود دامی (10, 15, 20 و 25 تن در هکتار) به عنوان فاکتور اصلی و دو روش مدیریت ساقه (استفاده از قیم و بدون قیم) بعنوان فاکتور فرعی در نظر گرفته شدند. نتایج حاصل نشان داد که روش بدون قیم بر روش استفاده از قیم برتری داشت. همچنین در سال اول آزمایش با افزایش سطح کود دامی از 10 تا 20 تن در هکتار, عملکرد میوه و وزن خشک دانة کدو بطور معنی داری افزایش یافت. از نظر عملکرد میوه و وزن خشک دانة کدو در سال دوم آزمایش بین سطوح مختلف کود دامی, اختلاف معنی داری مشاهده نشد. در هر دو سال آزمایش تاثیر سطوح مختلف کود دامی بر تعداد دانه, بی معنی بود. با افزایش سطح کود دامی از 10 به 25 تن در هکتار, کاهش ناچیزی در درصد روغن دانه مشاهده شد. نتایج این آزمایش نشان داد که با استفاده از 20 تن در هکتار کود دامی می توان روش مناسبی جهت تولید ارگانیک کدوی تخم پوست کاغذی فراهم ساخت به طوری که بدون مصرف نهاده های شیمیایی میزان مطلوبی از روغن دانه قابل استحصال باشد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

جهان، محسن، کوچکی، آرش، نصیری محلاتی، مهدی، و دهقانی پور، فروغ. (1386). اثر سطوح مختلف کود دامی و استفاده از قیم بر تولید ارگانیک (.Cucurbita pepo L) کدو پوست کاغذی. پژوهشهای زراعی ایران، 5(2)، 281-289. SID. https://sid.ir/paper/441436/fa

Vancouver: کپی

جهان محسن، کوچکی آرش، نصیری محلاتی مهدی، دهقانی پور فروغ. اثر سطوح مختلف کود دامی و استفاده از قیم بر تولید ارگانیک (.Cucurbita pepo L) کدو پوست کاغذی. پژوهشهای زراعی ایران[Internet]. 1386؛5(2):281-289. Available from: https://sid.ir/paper/441436/fa

IEEE: کپی

محسن جهان، آرش کوچکی، مهدی نصیری محلاتی، و فروغ دهقانی پور، “اثر سطوح مختلف کود دامی و استفاده از قیم بر تولید ارگانیک (.Cucurbita pepo L) کدو پوست کاغذی،” پژوهشهای زراعی ایران، vol. 5، no. 2، pp. 281–289، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/441436/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا