APA:
کپیقاسمی، حسینعلی، و حاج خدادادی، ایمان. (1398). ترکیب متابولیکی و وضعیت آنتی اکسیدانی در شترمرغ های دریافت کننده آب آشامیدنی حاوی اسانس ترکیبی آویشن شیرازی, نعناع فلفلی, رازیانه و اکالیپتوس. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 35(1 (پیاپی 93) )، 12-24. SID. https://sid.ir/paper/105194/fa
Vancouver:
کپیقاسمی حسینعلی، حاج خدادادی ایمان. ترکیب متابولیکی و وضعیت آنتی اکسیدانی در شترمرغ های دریافت کننده آب آشامیدنی حاوی اسانس ترکیبی آویشن شیرازی, نعناع فلفلی, رازیانه و اکالیپتوس. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران[Internet]. 1398؛35(1 (پیاپی 93) ):12-24. Available from: https://sid.ir/paper/105194/fa
IEEE:
کپیحسینعلی قاسمی، و ایمان حاج خدادادی، “ترکیب متابولیکی و وضعیت آنتی اکسیدانی در شترمرغ های دریافت کننده آب آشامیدنی حاوی اسانس ترکیبی آویشن شیرازی, نعناع فلفلی, رازیانه و اکالیپتوس،” تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، vol. 35، no. 1 (پیاپی 93) ، pp. 12–24، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/105194/fa