APA:
کپیاصدق قزقاپان، افشار، و پیرسا، سجاد. (1398). بررسی خواص فیزیکی, آنتی اکسیدانی و مکانیکی فیلم پکتین فعال حاوی اسانس نعناع فلفلی و رازیانه. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 50(1 )، 129-143. SID. https://sid.ir/paper/144539/fa
Vancouver:
کپیاصدق قزقاپان افشار، پیرسا سجاد. بررسی خواص فیزیکی, آنتی اکسیدانی و مکانیکی فیلم پکتین فعال حاوی اسانس نعناع فلفلی و رازیانه. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1398؛50(1 ):129-143. Available from: https://sid.ir/paper/144539/fa
IEEE:
کپیافشار اصدق قزقاپان، و سجاد پیرسا، “بررسی خواص فیزیکی, آنتی اکسیدانی و مکانیکی فیلم پکتین فعال حاوی اسانس نعناع فلفلی و رازیانه،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 50، no. 1 ، pp. 129–143، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144539/fa