مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,231
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ترکیبهای شیمیایی اسانس زنجبیل شامی (.Inula helenium L)

صفحات

 صفحه شروع 135 | صفحه پایان 148

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 زنجبیل شامی از جمله گیاهان دارویی و از خانواده کمپوزیته است که گونه های متفاوتی دارد. در این تحقیق، گونه .Inula helenium L از همدان جمع آوری و از گل و ریشه آن اسانس گیری شد. از گل آن به دو روش تقطیر با بخار آب و تقطیر با آب و از ریشه آن فقط از روش تقطیر با آب اسانس گیری شد. بازده اسانس در گل زنجبیل شامی در هر دو روش 0.07 درصد و بازده اسانس از ریشه 0.06 درصد بود و نمونه ها با دستگاه کروماتوگرافی گازی (GC) و کروماتوگرافی گازی متصل به طیف سنج جرمی (GC/MS) مورد شناسایی قرار گرفتند. ترکیبهای عمده گل و ریشه را ترکیبهای سزکویی ترپنوییدی تشکیل می دهند. ترکیبهای عمده در گل تفاوتهایی را در دو روش نشان می دهند، به عنوان مثال در روش تقطیر با آب Globulol (7.2 درصد)، Cadalene (7 درصد)، d-Cadinene (6.7 درصد)، Torreyol (6.1 درصد)، و Oplopenone (5.1 درصد) و در روش تقطیر با بخار آب Oplopenone (19.1 درصد)، a-Cadinol (5.5 درصد)، T-Cadinol (4.9 درصد)، d-Cadinene (4.5 درصد) و (24.9 درصد)، Spathulenol (10.8 درصد)، (E-E)-Farnesol (8.1 درصد) و Ledol (7.4 درصد) می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جایمند، کامکار. (1380). بررسی ترکیبهای شیمیایی اسانس زنجبیل شامی (.Inula helenium L). تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، -(8)، 135-148. SID. https://sid.ir/paper/105235/fa

    Vancouver: کپی

    جایمند کامکار. بررسی ترکیبهای شیمیایی اسانس زنجبیل شامی (.Inula helenium L). تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران[Internet]. 1380؛-(8):135-148. Available from: https://sid.ir/paper/105235/fa

    IEEE: کپی

    کامکار جایمند، “بررسی ترکیبهای شیمیایی اسانس زنجبیل شامی (.Inula helenium L)،” تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، vol. -، no. 8، pp. 135–148، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/105235/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button