APA:
کپیسلیمانی، حسین، و جعفری، بهبود. (1399). بررسی مقایسه ای اثرات ضد باکتریایی فراکسیون های قطبی, نیمه قطبی و غیرقطبی عصاره گیاه زنجبیل شامی (Lnula helenium) بر علیه برخی از باکتری های پاتوژن غذازاد. میکروب شناسی مواد غذایی، 7(1 )، 41-49. SID. https://sid.ir/paper/371047/fa
Vancouver:
کپیسلیمانی حسین، جعفری بهبود. بررسی مقایسه ای اثرات ضد باکتریایی فراکسیون های قطبی, نیمه قطبی و غیرقطبی عصاره گیاه زنجبیل شامی (Lnula helenium) بر علیه برخی از باکتری های پاتوژن غذازاد. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1399؛7(1 ):41-49. Available from: https://sid.ir/paper/371047/fa
IEEE:
کپیحسین سلیمانی، و بهبود جعفری، “بررسی مقایسه ای اثرات ضد باکتریایی فراکسیون های قطبی, نیمه قطبی و غیرقطبی عصاره گیاه زنجبیل شامی (Lnula helenium) بر علیه برخی از باکتری های پاتوژن غذازاد،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 7، no. 1 ، pp. 41–49، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/371047/fa