مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,344
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ترکیبهای شیمیایی اسانس زنجبیل شامی (.lnula helenium l)

صفحات

 صفحه شروع 8 | صفحه پایان 11

چکیده

زنجبیل شامی از جمله گیاهان دارویی, از خانواده کمپوزیته است که دارای گونه های متفاوت می باشد. در این تحقیق, گونه (lnula helenium l.) از همدان جمع آوری و از گل و ریشه آن اسانس گیری به عمل آمد. از گل آن به دو روش تقطیر با بخار آب و تقطیر با آب و از ریشه فقط از روش تقطیر با آب اسانس گیری صورت گرفت. بازده اسانس در گل زنجبیل شامی در هر دو روش 07/0 درصد و بازده اسانس از ریشه 06/0 درصد بدست آمد و نمونه ها توسط دستگاه های کروماتوگرافی گازی (GC) و کروماتوگرافی گازی متصل به طیف سنج جرمی (GC/MS) مورد شناسایی قرار گرفتند. ترکیبهای عمده در گل تفاوتهای را در را در دو روش نشان می دهند مثلا در روش تقطیر با آب Globulol (7.24 در صد), cadalene (7 درصد), ¶-Candinene (6.72 درصد), Torreyol (6.13 درصد), Oplopenone (5.1 درصد) و در روش تقطیر با بخار آب Oplopenone (19.1 درصد), a-Cadinol (5.5 درصد), T-Cadinol (4.85 درصد), ¶-Candinene (4.5 درصد) و Curdinene (4.2 درصد) می باشد. ترکیبهای عمده ریشه در روش تقطیر با آب Alantolactone (24.9درصد), Spathulenol (10.8 درصد), (E-E) Farnesol (8.1 درصد) و Ledol (7.4 درصد) می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جایمند، کامکار، و رضایی، محمدباقر. (1379). بررسی ترکیبهای شیمیایی اسانس زنجبیل شامی (.lnula helenium l) . پژوهش و سازندگی، 13(4 (پی آیند 49))، 8-11. SID. https://sid.ir/paper/19627/fa

    Vancouver: کپی

    جایمند کامکار، رضایی محمدباقر. بررسی ترکیبهای شیمیایی اسانس زنجبیل شامی (.lnula helenium l) . پژوهش و سازندگی[Internet]. 1379؛13(4 (پی آیند 49)):8-11. Available from: https://sid.ir/paper/19627/fa

    IEEE: کپی

    کامکار جایمند، و محمدباقر رضایی، “بررسی ترکیبهای شیمیایی اسانس زنجبیل شامی (.lnula helenium l) ،” پژوهش و سازندگی، vol. 13، no. 4 (پی آیند 49)، pp. 8–11، 1379، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/19627/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button