APA:
کپیمحمدی، مراد، مجنون حسینی، ناصر، و دشتکی، محمد. (1395). تأثیر نانو اکسید آهن و سولفات روی بر میزان کلروفیل, آنتوسیانین, فلاونوئید و عناصر معدنی برگ نعناع فلفلی (Mentha piperita L. ) در شرایط آب و هوایی کرج. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 32(5 (پیاپی 79) )، 770-783. SID. https://sid.ir/paper/105696/fa
Vancouver:
کپیمحمدی مراد، مجنون حسینی ناصر، دشتکی محمد. تأثیر نانو اکسید آهن و سولفات روی بر میزان کلروفیل, آنتوسیانین, فلاونوئید و عناصر معدنی برگ نعناع فلفلی (Mentha piperita L. ) در شرایط آب و هوایی کرج. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران[Internet]. 1395؛32(5 (پیاپی 79) ):770-783. Available from: https://sid.ir/paper/105696/fa
IEEE:
کپیمراد محمدی، ناصر مجنون حسینی، و محمد دشتکی، “تأثیر نانو اکسید آهن و سولفات روی بر میزان کلروفیل, آنتوسیانین, فلاونوئید و عناصر معدنی برگ نعناع فلفلی (Mentha piperita L. ) در شرایط آب و هوایی کرج،” تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، vol. 32، no. 5 (پیاپی 79) ، pp. 770–783، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/105696/fa