مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,106
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ترکیب های اسانس پونه کرمانی M. longifolia (L.) Hud. var. kermanansis و پونه جنگلی M. longifolia (L.) Hud. var. kotschiana

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 9

چکیده

 پونه از جمله گیاهان بسیار مهم معطر و دارویی است که مصارف گسترده ای در صنایع مختلف دارد. هدف از این بررسی شناسایی و کاربرد ترکیب های اسانس پونه می باشد. نمونه کشت شده پونه کرمانی M. longifolia (L.) Hud. var. kermanansis و پونه جنگلی M. longifolia (L.) Hud. var. kotschiana در ایستگاه البرز کرج در زمان گلدهی, برگ و گل برداشت گردید و با روش تقطیر با بخار آب تحت اسانسگیری قرار گرفت. جهت شناسایی ترکیب های اسانس از دو دستگاه کروماتوگرافی گازی (GC) و کروماتوگرافی گازی متصل به طیف سنج جرمی (GC/MS) استفاده گردید. ترکیب های عمده در اسانس برگ و گل پونه کرمانی عبارت است از: %45.7) piperitenone oside و (%44.3, %30.6) piperitone و (%25.3 و %5.6) piperitenone و (%10.6 و ترکیب های عمده در اسانس برگ و گل پونه جنگلی عبارت است از: %58.2) piperitone و (%64, %26.7) 1,8-cineole و (%28.4 و %4.6) piperitenone oxide و (%2.1.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جایمند، کامکار، میرزا، مهدی، جم زاد، زیبا، و فاکرباهر، زهرا. (1381). بررسی ترکیب های اسانس پونه کرمانی M. longifolia (L.) Hud. var. kermanansis و پونه جنگلی M. longifolia (L.) Hud. var. kotschiana. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، -(18)، 1-9. SID. https://sid.ir/paper/105717/fa

    Vancouver: کپی

    جایمند کامکار، میرزا مهدی، جم زاد زیبا، فاکرباهر زهرا. بررسی ترکیب های اسانس پونه کرمانی M. longifolia (L.) Hud. var. kermanansis و پونه جنگلی M. longifolia (L.) Hud. var. kotschiana. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران[Internet]. 1381؛-(18):1-9. Available from: https://sid.ir/paper/105717/fa

    IEEE: کپی

    کامکار جایمند، مهدی میرزا، زیبا جم زاد، و زهرا فاکرباهر، “بررسی ترکیب های اسانس پونه کرمانی M. longifolia (L.) Hud. var. kermanansis و پونه جنگلی M. longifolia (L.) Hud. var. kotschiana،” تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، vol. -، no. 18، pp. 1–9، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/105717/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button