مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

970
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

574
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات ضد لیستریایی عصاره روغنی نعناع (.Mentha spicata L) در یک مدل غذایی

صفحات

 صفحه شروع 326 | صفحه پایان 332

چکیده

 در این بررسی, اثر عصاره نعناع .Mentha spicata L.) در غلظتهای 0.5%, 1% و 2% بر باکتری لیستریا مونوسیتوژنز (Listeria monocytogenes) در پنیر نرم پاستوریزه که به هر گرم آن 106 سلول باکتری اضافه شده بود, در دماهای 7 و 15 درجه سانتی گراد و در یک دوره زمانی 15 روزه مطالعه شد. در دمای 7 درجه سانتی گراد, لیستریا مونوسیتوژنز پس از 15 روز در تمام غلظتهای بکار برده شده, کاهش 2 و 3 لگاریتمی را در پی داشت, ولی در دمای 15 درجه سانتی گراد عصاره با غلظت 0.5% تنها یک لگاریتم کاهش در تعداد جمعیت باکتری نشان داد. اثر آنتی لیستریایی عصاره 1% و 2% نعناع در 15 درجه سانتی گراد بیشتر از 7 درجه سانتی گراد بود. نتایج بدست آمده در این مطالعه نشان داد که Mentha spicata دارای خاصیت ضد لیستریایی می باشد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مشتاقی، حمداله، و بنیادیان، مجتبی. (1387). اثرات ضد لیستریایی عصاره روغنی نعناع (.Mentha spicata L) در یک مدل غذایی. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 24(3 (پیاپی 41))، 326-332. SID. https://sid.ir/paper/105753/fa

    Vancouver: کپی

    مشتاقی حمداله، بنیادیان مجتبی. اثرات ضد لیستریایی عصاره روغنی نعناع (.Mentha spicata L) در یک مدل غذایی. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران[Internet]. 1387؛24(3 (پیاپی 41)):326-332. Available from: https://sid.ir/paper/105753/fa

    IEEE: کپی

    حمداله مشتاقی، و مجتبی بنیادیان، “اثرات ضد لیستریایی عصاره روغنی نعناع (.Mentha spicata L) در یک مدل غذایی،” تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، vol. 24، no. 3 (پیاپی 41)، pp. 326–332، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/105753/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button