APA:
کپیاقدسی، سحر، کابوسی، حامد، و گلستان، لیلا. (1395). اثر بازدارندگی اسانس اوجی بر کلایورومایسس مارکسیانوس و خواص حسی در دوغ ایرانی. علوم غذایی و تغذیه، 14(1 (پیاپی 53))، 13-22. SID. https://sid.ir/paper/143098/fa
Vancouver:
کپیاقدسی سحر، کابوسی حامد، گلستان لیلا. اثر بازدارندگی اسانس اوجی بر کلایورومایسس مارکسیانوس و خواص حسی در دوغ ایرانی. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1395؛14(1 (پیاپی 53)):13-22. Available from: https://sid.ir/paper/143098/fa
IEEE:
کپیسحر اقدسی، حامد کابوسی، و لیلا گلستان، “اثر بازدارندگی اسانس اوجی بر کلایورومایسس مارکسیانوس و خواص حسی در دوغ ایرانی،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 14، no. 1 (پیاپی 53)، pp. 13–22، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143098/fa