مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,013
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

608
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین ارزش غذایی گونه شورپسند Halostachys caspica در مراحل مختلف فنولوژیکی در سه رویشگاه متفاوت

صفحات

 صفحه شروع 32 | صفحه پایان 41

چکیده

 این پژوهش برای تعیین ارزش غذایی گونه شورروی Halostachys caspica در سه مرحله فنولوژیکی رشد رویشی, گلدهی و بذردهی در سه رویشگاه متفاوت قم, یزد و ارومیه انجام گردید. پس از نمونه برداری کاملا تصادفی, شاخص های دیواره سلولزی عاری از همی سلولز ((ADF, پروتئین خام (CP), میزان خاکستر, چربی خام (EE), انرژی متابولیسمی (ME), هضم پذیری ماده خشک (DMD) و درصد رطوبت در آزمایشگاه با روشهای استاندارد تعیین شدند. برای تجزیه و تحلیل داده ها از تجزیه واریانس در قالب فاکتوریل دو فاکتوره در نرم افزار SPSS استفاده شد. نتایج نشان داد که اثر متقابل مراحل مختلف رشد و مناطق مختلف اکولوژیکی اغلب شاخصهای کیفیت اندازه گیری شده در مراحل مختلف رشد و رویشگاههای مختلف دارای تفاوت معنی دار بوده و این تغییرات دارای نظم خاص نمی باشند. نتایج نشان داد که H. caspica در مرحله گلدهی بیشترین ارزش غذایی را دارا بوده و با افزایش سن گونه در هر سه رویشگاه میزان الیاف خام و خاکستر افزایش یافته است. گونه مورد نظر با توجه به قرار گرفتن در شرایط سخت اکولوژیکی, دارای ارزش علوفه ای خوبی بوده و می تواند در برنامه ریزی توسعه پایدار در مناطق شور مورد توجه قرارگیرد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

رسولی، بهروز، امیری، بهرام، عصاره، محمدحسن، و جعفری، محمد. (1390). تعیین ارزش غذایی گونه شورپسند Halostachys caspica در مراحل مختلف فنولوژیکی در سه رویشگاه متفاوت. تحقیقات مرتع و بیابان ایران، 18(1 (پیاپی 42))، 32-41. SID. https://sid.ir/paper/107326/fa

Vancouver: کپی

رسولی بهروز، امیری بهرام، عصاره محمدحسن، جعفری محمد. تعیین ارزش غذایی گونه شورپسند Halostachys caspica در مراحل مختلف فنولوژیکی در سه رویشگاه متفاوت. تحقیقات مرتع و بیابان ایران[Internet]. 1390؛18(1 (پیاپی 42)):32-41. Available from: https://sid.ir/paper/107326/fa

IEEE: کپی

بهروز رسولی، بهرام امیری، محمدحسن عصاره، و محمد جعفری، “تعیین ارزش غذایی گونه شورپسند Halostachys caspica در مراحل مختلف فنولوژیکی در سه رویشگاه متفاوت،” تحقیقات مرتع و بیابان ایران، vol. 18، no. 1 (پیاپی 42)، pp. 32–41، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/107326/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button