مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

104
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

34
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله همایش

عنوان

تأثیرتمرینات استقامتی شدید همراه با مکمل دهی پودر سفیده تخم مرغ و پودر جوانه گندم برIL-6، NT-proBNP و VO2max دوندگان استقامتی

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

چکیده

 فعالیت ورزشی تاثیر چشمگیری در کاهش مشکلات ناشی از بروز بیماری های مختلف قلبی-عروقی و سیستم ایمنی دارند. اهمیت مصرف پروتئین و کربوهیدرات برای ورزشکاران استقامتی را به خوبی ثابت کرده اند. این مطالعه بررسی تأثیر مکمل غذایی حاوی پودر سفیده تخم مرغ و پودر جوانه گندم بر افزایش سطح ایمنی, تنفسی و الکتروکاردیوگرام قلب ورزشکاران با تمرینات استقامتی شدید بود. در این مطالعه 24 ورزشکار دو استقامتی با دامنه سنی 18 تا 30 سال و BMI کمتر از 25 کیلوگرم بر متر مربع, در برنامه تمرینی استقامتی شدید استفاده شدند که به صورت تصادفی به دو گروه تمرین+مکمل (12 نفر) و تمرین (12 نفر) تقسیم شدند. پس از تکمیل پرسشنامه (شامل اطلاعات شخصی, سابقه فعالیت ورزشی, سابقه بیماری و سابقه خانوادگی) توسط ورزشکاران, تمامی شرایط شرکت در آزمون به ورزشکاران توضیح داده شد. در این مطالعه که در پیش آزمون دو گروه در شاخص های IL-6, NT-proBNP وVO2maxو نیز پس آزمون دو گروه در شاخص های IL-6 و NT-proBNP اختلاف معنی داری از نظر آماری مشاهده نشد. هرچند که بین پس آزمون دو گروه تنها در شاخص VO2max اختلاف معنی داری مشاهده شد. علاوه بر این نتایج حاصل از آزمون t وابسته اختلاف معنی داری را در دو مرحله اندازه گیری پیش آزمون و پس آزمون در گروه تمرین برای شاخص های IL-6, NT-proBNP و VO2max نشان داد. همچنین اختلاف معنی داری در دو مرحله اندازه گیری پیش آزمون و پس آزمون در گروه تمرین+مکمل برای شاخص NT-proBNP وVO2maxمشاهده شد اما برای شاخصIL-6چنین نتایجی مشاهده نشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نیلوفری، عبداله، فیض الهی، فوائد، آقایی، فریبا، و محسن زاده، مهسا. (1402). تأثیرتمرینات استقامتی شدید همراه با مکمل دهی پودر سفیده تخم مرغ و پودر جوانه گندم برIL-6, NT-proBNP و VO2max دوندگان استقامتی. کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم پایه، مهندسی و تکنولوژی. SID. https://sid.ir/paper/1082889/fa

    Vancouver: کپی

    نیلوفری عبداله، فیض الهی فوائد، آقایی فریبا، محسن زاده مهسا. تأثیرتمرینات استقامتی شدید همراه با مکمل دهی پودر سفیده تخم مرغ و پودر جوانه گندم برIL-6, NT-proBNP و VO2max دوندگان استقامتی. 1402. Available from: https://sid.ir/paper/1082889/fa

    IEEE: کپی

    عبداله نیلوفری، فوائد فیض الهی، فریبا آقایی، و مهسا محسن زاده، “تأثیرتمرینات استقامتی شدید همراه با مکمل دهی پودر سفیده تخم مرغ و پودر جوانه گندم برIL-6, NT-proBNP و VO2max دوندگان استقامتی،” presented at the کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم پایه، مهندسی و تکنولوژی. 1402، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/1082889/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button