مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,443
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

668
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

3

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

عوامل تاثیرگذار بر کارآفرینی دانشجویان دانشکده های کشاورزی استان تهران

صفحات

 صفحه شروع 101 | صفحه پایان 111

چکیده

 پژوهش حاضر به منظور مطالعه عوامل تاثیرگذار بر کارآفرینی دانشجویان کشاورزی استان تهران انجام گرفته است. جامعه آماری این مطالعه شامل 1425 نفر دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد شاغل به تحصیل در سه دانشکده کشاورزی استان تهران در سال تحصیلی 86-87 می باشند. با بکارگیری روش نمونه گیری طبقه ای, 260 نفر بعنوان نمونه مطالعه انتخاب شدند. ابزار گردآوری داده ها پرسشنامه ای بود که روایی آن بوسیله جمعی از متخصصان تایید گردید و پایایی آن با محاسبه از طریق ضریب کرونباخ آلفا, 84/0 برآورد شد. نتایج این تحقیق در خصوص تاثیرگذاری 15 متغیر مورد مطالعه بر کارآفرینی دانشجویان نشان داد که آموزش های فوق برنامه مرتبط با مهارت های شغلی, روش های تدریس خلاق در دانشگاه و محتوای مناسب دروس دانشگاهی از مهم ترین عوامل می باشند. بر اساس نتایج تحلیل رگرسیون, تاثیرگذارترین متغیر در کارآفرینی دانشجویان نظام آموزش عالی کشاورزی روش های تدریس خلاق در دانشگاه است. در این تحلیل رگرسیون, شش متغیر آموزش های فوق برنامه مرتبط با مهارت های شغلی, روش های تدریس خلاق در دانشگاه, محتوای مناسب دروس دانشگاهی, دارا بودن توان و مهارت عملی در زمینه موضوع درسی, برنامه ریزی منطبق با شرایط و علایق دانشجویان و فضای مناسب و رقابتی در دانشگاه, در مجموع توانستند 7/57 درصد از تغییرات متغیر وابسته تحقیق را تبیین نمایند. در انتها نیز به منظور بهبود شرایط فعلی پیشنهاداتی در جهت افزایش کارآفرینی در بین دانشجویان رشته های کشاورزی مطرح شده است.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

حسینی، سیدمحمود، فرج اله حسینی، سیدجمال، و سلیمان پور، محمدرضا. (1388). عوامل تاثیرگذار بر کارآفرینی دانشجویان دانشکده های کشاورزی استان تهران. علوم ترویج و آموزش کشاورزی ایران، 5(2)، 101-111. SID. https://sid.ir/paper/109294/fa

Vancouver: کپی

حسینی سیدمحمود، فرج اله حسینی سیدجمال، سلیمان پور محمدرضا. عوامل تاثیرگذار بر کارآفرینی دانشجویان دانشکده های کشاورزی استان تهران. علوم ترویج و آموزش کشاورزی ایران[Internet]. 1388؛5(2):101-111. Available from: https://sid.ir/paper/109294/fa

IEEE: کپی

سیدمحمود حسینی، سیدجمال فرج اله حسینی، و محمدرضا سلیمان پور، “عوامل تاثیرگذار بر کارآفرینی دانشجویان دانشکده های کشاورزی استان تهران،” علوم ترویج و آموزش کشاورزی ایران، vol. 5، no. 2، pp. 101–111، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/109294/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button