مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

703
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

539
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر تنش شوری در مراحل مختلف رشدی بر خصوصیات کمی و کیفی علوفه کوشیا

صفحات

 صفحه شروع 111 | صفحه پایان 128

چکیده

 بهره برداری از منابع آب و خاک با کیفیت کم می تواند به عنوان یک گزینه مناسب برای تولید غذا در کشورهای در حال توسعه مورد نظر قرار گیرد. به همین منظور مطالعه ای روی کوشیا (Kochia scoparia), به عنوان گیاه علوفه ای جدید, در سطوح مختلف تنش شوری (0, 10, 20, 30, 40, 50 و 60 دسی زیمنس بر متر), از کاشت تا رسیدن به سطوح شوری ذکر شده و از مرحله گیاهچه ای با اعمال تنش به صورت تدریجی تا سطوح مورد نظر و اعمال تدریجی از مرحله گیاهچه ای تا مرگ گیاه (128 دسی زیمنس بر متر) در سه آزمایش جداگانه با استفاده از طرح کاملا تصادفی و چهار تکرار در محیط طبیعی در گلدان انجام گرفت. نتایج نشان داد که ارتفاع بوته, تعداد شاخه ها, وزن تر و خشک اندام هوایی, عملکرد ماده خشک قابل هضم, ارزش هضمی, عملکرد پروتئین خام و محتوی خاکستر با افزایش شوری در اعمال تدریجی در مرحله کاشت و گیاهچه ای و اعمال تدریجی تنش تا انتهای رشد کاهش یافت. از طرف دیگر با افزایش شوری قابلیت هضم ماده خشک, قابلیت هضم ماده آلی, درصد پروتئین خام و درصد خاکستر در اعمال تدریجی تنش در مرحله کاشت و گیاهچه ای و اعمال تدریجی تنش تا انتهای رشد افزایش یافت. به طورکلی اعمال تدریجی تنش شوری موجب افزایش تحمل به شوری کوشیا تا 128 دسی زیمنس بر متر شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نباتی، جعفر، کافی، محمد، نظامی، احمد، رضوانی مقدم، پرویز، معصومی، علی، و زارع مهرجردی، محمد. (1391). بررسی تاثیر تنش شوری در مراحل مختلف رشدی بر خصوصیات کمی و کیفی علوفه کوشیا. تولید گیاهان زراعی (مجله الکترونیک تولید گیاهان زراعی)، 5(2)، 111-128. SID. https://sid.ir/paper/134952/fa

    Vancouver: کپی

    نباتی جعفر، کافی محمد، نظامی احمد، رضوانی مقدم پرویز، معصومی علی، زارع مهرجردی محمد. بررسی تاثیر تنش شوری در مراحل مختلف رشدی بر خصوصیات کمی و کیفی علوفه کوشیا. تولید گیاهان زراعی (مجله الکترونیک تولید گیاهان زراعی)[Internet]. 1391؛5(2):111-128. Available from: https://sid.ir/paper/134952/fa

    IEEE: کپی

    جعفر نباتی، محمد کافی، احمد نظامی، پرویز رضوانی مقدم، علی معصومی، و محمد زارع مهرجردی، “بررسی تاثیر تنش شوری در مراحل مختلف رشدی بر خصوصیات کمی و کیفی علوفه کوشیا،” تولید گیاهان زراعی (مجله الکترونیک تولید گیاهان زراعی)، vol. 5، no. 2، pp. 111–128، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/134952/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button