مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

38
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

3
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تأثیر افزایش تعداد پله ها و افزودن بافل در آب شیرین کن خورشیدی پلکانی

صفحات

 صفحه شروع 313 | صفحه پایان 325

چکیده

 امروزه استفاده از انواع انرژی­ های تجدید شدنی با توجه به مشکل های سوخت­ های فسیلی از جمله آلودگی محیط زیست و هزینه­ های اقتصادی آن, اهمیت زیادی پیدا کرده است. استفاده از انرژی خورشیدی با توجه به فراوانی و در دسترس بودن این انرژی و قابلیت ذخیره و تبدیل آن به صورت­ های دیگر انرژی مورد توجه قرار گرفته است. در این پژوهش , یک آب شیرین­کن پلکانی در حالت دو بعدی با استفاده از نرم افزار کامسول (Comsol) شبیه سازی شده است. همچنین افزایش تعداد پله ­ها و افزودن تعدادی بافل گرمایی برای افزایش میزان آب شیرین تولیدی مورد بررسی قرار گرفته است. نتیجه های به دست آمده از شبیه سازی با داده های تجربی مقایسه شد. میزان خطای میانگین برای آب شیرین تولیدی و دمای آب شور به دست آمده از نرم افزار با مقدارهای تجربی, به ترتیب 78/11 و 75/1 درصد می ­باشد. نتیجه های نشان می ­دهد هر چه تعداد پله ها افزایش یابد, میزان آب شیرین تولیدی افزایش خواهد یافت. افزون بر این افزودن 3 بافل به ارتفاع 3/0 سانتی متر نسبت به حالت موجود دستگاه, میزان آب شیرین تولیدی را 65/9% افزایش می­ یابد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button