مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله همایش

عنوان

بررسی برخی از ویژگی های زیستی پپتیدهای حاصل از هیدرولیز پروتئین بذر کاملینا

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

چکیده

 کنجاله کاملینا محصول جانبی فرآیند روغن گیری از دانه کاملینا ست, میزان بالای پروتئین در کنجاله و همچنین گزارشات قبلی ارائه شده در مورد ویژگی های مثبت زیستی پروتئین کاملینا آنرا به یک کاندید مناسب جهت تولید پپتیدهای زیست فعال مبدل می سازد. در این تحقیق, استخراج پروتئین بذر کاملینا با استفاده از دو روش استخراج قلیایی و استخراج به کمک فراصوت انجام شد. تولید پپتیدهای زیست فعال با آلکالاز (500 واحد آنزیم/گرم پروتئین) انجام شده و ویژگی های حلالیت امولسیون کنندگی, پاد اکسیدانی و سمیت بر سلول های انسانی آن بررسی شد. نتایج نشان داد که استفاده از روش استخراج به کمک فراصوت با شدت توان 300 وات و مدت زمان 30 دقیقه باعث افزایش 36. 5 درصدی بازده استخراج پروتئین نسبت به روش استخراج قلیایی شده است. هیدرولیز آنزیمی با آلکالاز باعث افزایش معنادار حلالیت, ویژگی های امولسیون کنندگی, افزایش 30 درصدی مهارکنندگی رادیکال آزاد DPPH و افزایش 100 درصدی توانایی چنگاله کنندگی یون مس در محصول هیدرولیز نسبت به پروتئین شد. همچنین تا غلظت 25 میکروگرم پپتید درمیلی لیتر سمیتی برای سلول های انسانی HEK293 نداشت و باعث افزایش 73 درصدی سلول ها تیمار دیده شد. کمترین تعداد سلول با میانگین 15درصد افزایش نسبت به تیمار شاهد, در غلظت 400 میکرولیتر مشاهده شد و میزان IC50 برای هیدرولیز اول, 0.041± 0.888 میلی گرم در میلی لیتر تعیین شد. این پژوهش نشان داد هیدرولیز پروتئین کاملینا با آلکالاز علاوه براین که منجر به بهبود ویژگی های حلالیت, امولسیون کنندگی و خواص پاداکسیدانی می شود, باعث تولید پپتیدهای زیست فعال مفیدو بدون سمیت برای سلول های انسانی نیز می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button