مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

655
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

237
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

رویکرد ترکیبی FLinPreRa-FQFD برای اولویت بندی ویژگی ها و توانمندسازهای ناب-چابکی در صنایع غذایی و آشامیدنی استان قزوین

صفحات

 صفحه شروع 673 | صفحه پایان 696

کلیدواژه

تعمیم عملکرد کیفیت فازی (QFD)Q2
روابط ترجیحی کلامی فازی (FLinPreRa)Q2

چکیده

 هدف این پژوهش, اولویت بندی توانمندسازهای ناب- چابکی در صنایع غذایی و آشامیدنی استان قزوین با روش ترکیبی FLinPreRa-FQFD است, به طوری که امکان ارزیابی مستقیم تاثیر توانمندسازهای ناب- چابکی بر ویژگی های آن فراهم شود و با تعداد زوج مقایسه کمتر و حفظ سازگاری در اولویت بندی, به بهبود در تصمیم گیری منجر شود. در این پژوهش, بعد از مطالعه مبانی نظری و پیشینه موضوع ناب- چابکی, ویژگی ها و توانمندسازهای آن تعیین شدند و چارچوبی برای اولویت بندی این شاخص ها و همچنین مزایای رقابتی عمده موجود در ادبیات پژوهش, طراحی شد. 38 شرکت از صنایع غذایی و آشامیدنی در استان قزوین, مبنای پژوهش قرار گرفتند. یافته های پژوهش بیانگر این است که مزیت رقابتی «هزینه» مهم ترین مزیت رقابتی در این صنعت است. ویژگی «حساسیت به بازار و مشتری» در صنایع غذایی و آشامیدنی با نظر خبرگان این صنعت, از مهم ترین ویژگی ها شناخته شد. همچنین, در میان توانمندسازها, توانمندساز «معرفی سریع محصولات جدید و کاهش زمان چرخه تولید» بالاترین وزن و اولویت را به دست آورد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اسفندیاری، نیما، مرادی، محمود، و ولی پور، محمدعلی. (1394). رویکرد ترکیبی FLinPreRa-FQFD برای اولویت بندی ویژگی ها و توانمندسازهای ناب-چابکی در صنایع غذایی و آشامیدنی استان قزوین. مدیریت صنعتی، 7(4 )، 673-696. SID. https://sid.ir/paper/140051/fa

    Vancouver: کپی

    اسفندیاری نیما، مرادی محمود، ولی پور محمدعلی. رویکرد ترکیبی FLinPreRa-FQFD برای اولویت بندی ویژگی ها و توانمندسازهای ناب-چابکی در صنایع غذایی و آشامیدنی استان قزوین. مدیریت صنعتی[Internet]. 1394؛7(4 ):673-696. Available from: https://sid.ir/paper/140051/fa

    IEEE: کپی

    نیما اسفندیاری، محمود مرادی، و محمدعلی ولی پور، “رویکرد ترکیبی FLinPreRa-FQFD برای اولویت بندی ویژگی ها و توانمندسازهای ناب-چابکی در صنایع غذایی و آشامیدنی استان قزوین،” مدیریت صنعتی، vol. 7، no. 4 ، pp. 673–696، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/140051/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button