مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,353
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

543
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ترکیبات شیمیایی موجود در اسانس گل نرگس (.Narcissus tazetta L) در شرایط مزرعه ای و رویشگاهی در خراسان جنوبی

صفحات

 صفحه شروع 123 | صفحه پایان 131

چکیده

 ترکیبات شیمیایی اسانس گل نرگس Narcissus tazetta L. در دو شرایط مزرعه ای و رویشگاه طبیعی در خراسان جنوبی بررسی گردید. اسانس نرگس از روش استخراج حلال با استفاده از نرمال هگزان تهیه گردید. پس از خالص سازی به دستگاه کروماتوگرافی گازی (GC) و کروماتوگرافی گازی متصل به طیف سنج جرمی (GC/MS) تزریق گردید, مقدار و نوع ترکیبات اسانس مشخص گردید. 12 ترکیب که 82.82 درصد کل اسانس نمونه مزرعه ای و 13 ترکیب که 86.63 درصد کل اسانس نمونه رویشگاه طبیعی را تشکیل می دادند, شناسایی گردید. دودکان (30.25 درصد) در نمونه مزرعه ای و (28.29 درصد) در نمونه رویشگاه طبیعی و تترادکان (25.80 درصد) در نمونه مزرعه ای و (35.05 درصد) در نمونه رویشگاه طبیعی, ترکیبات اصلی را تشکیل دادند. نوع و مقدار ترکیبات اسانس به ویژه ترکیبات با مقادیر ناچیز, در دو شرایط, تفاوت هایی را نشان دادند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    نخعی، فاطمه، خلیقی، احمد، ناصری، محمدعلی، و آبرومند، پرویز. (1387). بررسی ترکیبات شیمیایی موجود در اسانس گل نرگس (.Narcissus tazetta L) در شرایط مزرعه ای و رویشگاهی در خراسان جنوبی. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، 22(2)، 123-131. SID. https://sid.ir/paper/142222/fa

    Vancouver: کپی

    نخعی فاطمه، خلیقی احمد، ناصری محمدعلی، آبرومند پرویز. بررسی ترکیبات شیمیایی موجود در اسانس گل نرگس (.Narcissus tazetta L) در شرایط مزرعه ای و رویشگاهی در خراسان جنوبی. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)[Internet]. 1387؛22(2):123-131. Available from: https://sid.ir/paper/142222/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه نخعی، احمد خلیقی، محمدعلی ناصری، و پرویز آبرومند، “بررسی ترکیبات شیمیایی موجود در اسانس گل نرگس (.Narcissus tazetta L) در شرایط مزرعه ای و رویشگاهی در خراسان جنوبی،” علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، vol. 22، no. 2، pp. 123–131، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/142222/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button