مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,429
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

271
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر استفاده از زئولیت خام و زئولیت غنی شده با NH4 بر عملکرد و کیفیت میوه گوجه فرنگی در شرایط کاهش نیتروژن و کشت بدون خاک

صفحات

 صفحه شروع 41 | صفحه پایان 51

چکیده

 به منظور مطالعه اثر بستر زئولیت در مقایسه با پرلیت بر عملکرد و کیفیت میوه گوجه فرنگی (Lycopersicon esculentum Mill. cv. Beril )  در کشت هیدروپونیک, بسترهای متفاوت پرلیت, مخلوط حجمی زئولیت غنی شده با آمونیوم به همراه پرلیت و زئولیت خام و پرلیت (90 vp/10vz) به صورت کرت خرد شده و طرح بلوک کاملا تصادفی با دو محلول غذایی (محلول غذایی با فرمول کامل و محلول غذایی با %30 کاهش نیتروژن) مورد بررسی قرار گرفتند. در طول دوره رشد صفات کمی و کیفی میوه مورد ارزیابی قرار گرفتند و مشخص شد که وزن میوه ها, طول آنها و درصد اسیدیته با کاهش نیتروژن در محلول غذایی کاهش یافت؛ میوه های ریز (زیر 70 گرم) با کاهش نیتروژن افزایش پیدا کرد و عملکرد میوه ها تحت تاثیر محلول قرار نگرفت. بستر بر عملکرد میوه ها, تعداد میوه در بوته, وزن میوه, تولید میوه های متوسط (70-100 گرم) تاثیر معنی دار داشت و بیشترین مقدار این صفات در بستر زئولیت غنی شده و پرلیت بدست آمد. اثر متقابل محلول ضعیف شده و بستر زئولیت شارژ شده, باعث کاهش وزن میوه, درصد ماده خشک میوه و درصد ویتامین ث شد. در مورد میزان مواد جامد قابل حل, سفتی و چگالی میوه ها تفاوت معنی داری در بین تیمارها دیده نشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    اسفندیاری، آزاده، تقوی، تکتم السادات، بابالار، مصباح، و دلشاد، مجتبی. (1388). تاثیر استفاده از زئولیت خام و زئولیت غنی شده با NH4 بر عملکرد و کیفیت میوه گوجه فرنگی در شرایط کاهش نیتروژن و کشت بدون خاک. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، 23(2)، 41-51. SID. https://sid.ir/paper/142349/fa

    Vancouver: کپی

    اسفندیاری آزاده، تقوی تکتم السادات، بابالار مصباح، دلشاد مجتبی. تاثیر استفاده از زئولیت خام و زئولیت غنی شده با NH4 بر عملکرد و کیفیت میوه گوجه فرنگی در شرایط کاهش نیتروژن و کشت بدون خاک. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)[Internet]. 1388؛23(2):41-51. Available from: https://sid.ir/paper/142349/fa

    IEEE: کپی

    آزاده اسفندیاری، تکتم السادات تقوی، مصباح بابالار، و مجتبی دلشاد، “تاثیر استفاده از زئولیت خام و زئولیت غنی شده با NH4 بر عملکرد و کیفیت میوه گوجه فرنگی در شرایط کاهش نیتروژن و کشت بدون خاک،” علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، vol. 23، no. 2، pp. 41–51، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/142349/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button