مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

888
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

631
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر نفتالین استیک اسید، سولفات پتاسیم و سولفات روی بر ویژگی های کمی و کیفی نارنگی کلمانتین

صفحات

 صفحه شروع 286 | صفحه پایان 291

چکیده

 نارنگی کلمانتین از ارقام زودرس مرکبات می باشد که سطح نسبتا وسیعی از باغات مرکبات جهان و ایران را به خود اختصاص داده است. این پژوهش به منظور بررسی اثر نفتالین استیک اسید (صفر, 100 و 200 میلی گرم بر لیتر), سولفات پتاسیم (صفر, 10 و 20 گرم بر لیتر), و سولفات روی (صفر, 2 و 4 گرم بر لیتر) بر ویژگی های کمی و کیفی میوه به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار و در مجموع با 27 تیمار بر روی درختان نارنگی کلمانتین 8 ساله پیوندی بر روی پایه لیمو به اجرا در آمد. محلول پاشی در 10 تیر زمانی که قطر متوسط میوه ها 15 میلیمتر بود انجام شد بر اساس نتایج به دست آمده, نشان داده شد که بیشترین میزان اندازه, وزن, درصد آب و ویتامین ث مربوط به اثر متقابل تیمار 200 میلی گرم NAA, 20 گرم سولفات پتاسیم و 4 گرم سولفات روتی بر لیتر می باشد و تفاوت معنی داری با شاهد وجود داشت, بیشترین اسید کل مربوط به همین تیمار بود اما تفاوت معنی داری با شاهد وجود نداشت. بیشترین سفتی مربوط اثر متقابل تیمار 4 گرم روی و 20 گرم پتاسیم در لیتر بود و کمترین سفتی مربوط به تیمار 200 میلی گرم بر لیتر NAA می باشد. کمترین مواد جامد محلول میوه در تیمار 200 میلی گرم بر لیتر NAA و بیشترین مقدار در تیمار 100 میلی گرم NAA, 20 گرم سولفات پتاسیم و 2 گرم سولفات روی که با هم بکار برده شده بود به دست آمد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    علی نژادجهرمی، هادی، شیرانی، ابراهیم، میرزایی، مجید، و حیدری، جلال. (1391). بررسی اثر نفتالین استیک اسید, سولفات پتاسیم و سولفات روی بر ویژگی های کمی و کیفی نارنگی کلمانتین. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، 26(3)، 286-291. SID. https://sid.ir/paper/142385/fa

    Vancouver: کپی

    علی نژادجهرمی هادی، شیرانی ابراهیم، میرزایی مجید، حیدری جلال. بررسی اثر نفتالین استیک اسید, سولفات پتاسیم و سولفات روی بر ویژگی های کمی و کیفی نارنگی کلمانتین. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)[Internet]. 1391؛26(3):286-291. Available from: https://sid.ir/paper/142385/fa

    IEEE: کپی

    هادی علی نژادجهرمی، ابراهیم شیرانی، مجید میرزایی، و جلال حیدری، “بررسی اثر نفتالین استیک اسید, سولفات پتاسیم و سولفات روی بر ویژگی های کمی و کیفی نارنگی کلمانتین،” علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، vol. 26، no. 3، pp. 286–291، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/142385/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button